• 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Slayer

Po za tym wszystko się rozpędza. Umieszczając ten fragment zaczyna sobie spokojnie, po malutku, a napiecie bedzie narastac. Oczywiscie tak jak u Hiczkoka, czyli na poczatek wielkie emocje, a potem jeszcze wieksze Wink
..az mnie poniosło. Czekam z niecierpliowoscią na tę płytę.

'..czekamy czekamy
na sygnał..'
Odpowiedz

Pod wzgledem stylistyki troche przypomina Acid Drinkers Laughing Ale czegos na miare "Rock.." Lombardo i spolka raczej nie nagraja.
Odpowiedz

Powiem tak - jest ostro. Sporo tu nowego Slayera w dobrym znaczeniu, ale brutalność jest rodem ze starego. Czekamy na całość w pokorze....
Odpowiedz

warsadal napisał(a):Prawdę mówiąc, zgadzam się z Krzychunem. Mam wrażenie, że zachwycacie się tym dlatego, że to Slayer, więc nie wypada się nie zachwycać. Kawałek (czy raczej fragment, który jest dostępny) jest przeciętny, nie zabija.

R O T F L Murzyńskie allele recesywne ci sie w trakcie słuchania uaktywniły,czy co? Question Ten fragment ,pomimo ,ze tak krótki, ZABIŁ mnie. Po pierwsze ,wokal Toma - gosc juz na GHUA udowodnił ,ze jego gardła nie ima się bezlitośnie upływający czas a z wiekiem głos mu potężnieje.Tu jest imo jeszcze lepiej niz poprzednio.Pozatym,zajebista wokalna rymowanka.Pięknie pracujące gary.Niszczące zwolnienie.Słychac ,ze brzmienie bedzie KUREWSKIE.Słuchałem juz tego chyba z 20 razy.MOC!Jesli te kilka sekund to taki kill,to ja sie zaczynam bać...
[Obrazek: f433e6e70962e617.jpg]
Czas przeorania to czas oczyszczenia
Odpowiedz

Necro Desecrator napisał(a):
warsadal napisał(a):Prawdę mówiąc, zgadzam się z Krzychunem. Mam wrażenie, że zachwycacie się tym dlatego, że to Slayer, więc nie wypada się nie zachwycać. Kawałek (czy raczej fragment, który jest dostępny) jest przeciętny, nie zabija.

R O T F L Murzyńskie allele recesywne ci sie w trakcie słuchania uaktywniły,czy co? Question Ten fragment ,pomimo ,ze tak krótki, ZABIŁ mnie. Po pierwsze ,wokal Toma - gosc juz na GHUA udowodnił ,ze jego gardła nie ima się bezlitośnie upływający czas a z wiekiem głos mu potężnieje.Tu jest imo jeszcze lepiej niz poprzednio.Pozatym,zajebista wokalna rymowanka.Pięknie pracujące gary.Niszczące zwolnienie.Słychac ,ze brzmienie bedzie KUREWSKIE.Słuchałem juz tego chyba z 20 razy.MOC!Jesli te kilka sekund to taki kill,to ja sie zaczynam bać...

O to to. Za pierwszym razem mnie nie powalilo ale z kazdym kolejnym przesluchaniem tego fragmentu coraz bardziej mnie rozkurwia. Wokal mega plus no i TA perka. Miszcze. "666" \m/
Odpowiedz

Ambivalent napisał(a):
Necro Desecrator napisał(a):

O to to. Za pierwszym razem mnie nie powalilo ale z kazdym kolejnym przesluchaniem tego fragmentu coraz bardziej mnie rozkurwia. Wokal mega plus no i TA perka. Miszcze. "666" \m/

I, kurva, trudno sie z wami nie zgodzic, chlopaki!
Barça es más que un club
Odpowiedz

rewelacyjne gary lombardo - dawac te płyte to mnie rozniesie http://www.slayer.net/
and now is forever...
Odpowiedz

a ja raz jeszcze apeluje - niech ktos, kto bedzie w tym czasie w domu nagra te piesn jutro i wrzuci na serwer dajac linka na forum - wszyscy chyba tu mamy ochote dostac jutro po ryju od Toma i spolki
Odpowiedz

A widzieliście 41 sekundowy filmik ze studia? Linka gdzieś zapodziałem, ale jak przeszperacie newsy na Onecie to powinnoście bez poroblemu się na niego natknąć Smile .
[Obrazek: loudness-akira-nevermore-jeff.gif]
Odpowiedz

MaFFej napisał(a):A widzieliście 41 sekundowy filmik ze studia? Linka gdzieś zapodziałem, ale jak przeszperacie newsy na Onecie to powinnoście bez poroblemu się na niego natknąć Smile .
http://muzyka.onet.pl/0,1333959,newsy.html
Odpowiedz

MIĘDZYNARODOWY DZIEŃ SLAYERA ! ! !

........................[Obrazek: slayer_logo.jpg]
m a s t e r s o f m e t a l, a g e n t s o f s t e e l !
Odpowiedz

[Obrazek: theinternationaldayofslayer.jpg]

postanowiłem na pół godziny odstawić naukę i zrobić to ku chwale wiadomo kogo ;]
[Obrazek: loudness-akira-nevermore-jeff.gif]
Odpowiedz

[Obrazek: godlistenstoslayer7ow.jpg]
Odpowiedz

a ja własnie slucham nowego utworu. Oczywiscie MIAZGA.
Odpowiedz

Ambivalent napisał(a):a ja własnie slucham nowego utworu. Oczywiscie MIAZGA.

jak to sluchasz?jakim cudem?
m a s t e r s o f m e t a l, a g e n t s o f s t e e l !
Odpowiedz