• 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Slayer

Rumian napisał(a):
warsadal napisał(a):O ile dobrze pamiętam, to Czas Wschodni w USA to:
nasz czas-6h (5 godz. od czasu uniwersalnego w Greenwich ale my jesteśmy w strefie +1h). Czyli kiedy u nas jest 6:00, to u Amerynańców jest północ.
Czas Środkowy w USA to (-7h), były jeszcze dwa inne, ale nie pamietam. Przypuszam jednak, że rozchodzi się o Czas Środkowy.
słusznie prawisz na 80% chodzi o czas GMT-6 czyli wszyscy wbijamy na strone Slayera 6.06.06 o godzinie 13:06
Ha, a ksiązki od geografii nie miałem w ręce od 2 LO (od dwóch lat czyli) ;D Respect dla mnie.
Odpowiedz

Rumian napisał(a):
warsadal napisał(a):O ile dobrze pamiętam, to Czas Wschodni w USA to:
nasz czas-6h (5 godz. od czasu uniwersalnego w Greenwich ale my jesteśmy w strefie +1h). Czyli kiedy u nas jest 6:00, to u Amerynańców jest północ.
Czas Środkowy w USA to (-7h), były jeszcze dwa inne, ale nie pamietam. Przypuszam jednak, że rozchodzi się o Czas Środkowy.
słusznie prawisz na 80% chodzi o czas GMT-6 czyli wszyscy wbijamy na strone Slayera 6.06.06 o godzinie 13:06

Bez jaj,egzamin mam o tej porze :?
[Obrazek: f433e6e70962e617.jpg]
Czas przeorania to czas oczyszczenia
Odpowiedz

ugh Evil or Very Mad no fakt to wtorek, to wiele osob nie bedzie moglo
hmmm, moze ktos kto bedzie o tej porze w domu i wejdzie na strone Slayera moglby jakos nagrac ten kawalek i udostepnic po cichu dla forumowej braci?
Odpowiedz

http://melo.pl/album/aid/67978 -> Posluchaj.
Odpowiedz

pierwsze co padło z moich ust po przesłuchaniu to "ooooo kuuurrwaaaaaa" ... ten album może być miażdżący !!
[Obrazek: nile_logo.jpg]
Odpowiedz

[Obrazek: pray.jpg]
m a s t e r s o f m e t a l, a g e n t s o f s t e e l !
Odpowiedz

Acrid napisał(a):http://melo.pl/album/aid/67978 -> Posluchaj.
zabija na miejscu, jednakze mam nadzieje wysluchac calosc utworu we wtorek
Odpowiedz

ja po tym urywku sie troche obawiam jednak..., gitary z małą moca jakoś tak-ale jakosć słaba w sumie... no i zajebiste gary i wokal tomusia
Who's gonna teach you how to dance?
Who's gonna show you how to fly?
Who's gonna call you on the lame-dope-smoking,
Slackin' little sucker you are?
Odpowiedz

Nevermore napisał(a):ja po tym urywku sie troche obawiam jednak..., gitary z małą moca jakoś tak-ale jakosć słaba w sumie... no i zajebiste gary i wokal tomusia

Jak zapuscisz sobie lsniaca i jeszcze ciepla plyte to wszystko stanie sie jasne.
m a s t e r s o f m e t a l, a g e n t s o f s t e e l !
Odpowiedz

Zbieram się z ziemi. To będzie miazga! Ta płyta urwie łeb przy samym dupsku!
"Marysia mała pierdolca miała, pierdolca jasnego jak śnieg.
Gdziekolwiek biegła Marysia mała, pierdolec rozsadzał jej łeb..."
Odpowiedz

z a j e b i s t e
[Obrazek: f433e6e70962e617.jpg]
Czas przeorania to czas oczyszczenia
Odpowiedz

Takie se..jak zwykle.Jakkolwiek(ku mojemu zaskoczeniu) Tom nawet fajnie drze ryja.
Odpowiedz

Prawdę mówiąc, zgadzam się z Krzychunem. Mam wrażenie, że zachwycacie się tym dlatego, że to Slayer, więc nie wypada się nie zachwycać. Kawałek (czy raczej fragment, który jest dostępny) jest przeciętny, nie zabija.
Odpowiedz

warsadal napisał(a):Prawdę mówiąc, zgadzam się z Krzychunem. Mam wrażenie, że zachwycacie się tym dlatego, że to Slayer, więc nie wypada się nie zachwycać. Kawałek (czy raczej fragment, który jest dostępny) jest przeciętny, nie zabija.
Poczekajmy az wyjdzie płyta. Troche ciezko jest oceniac kawałek po fragmencie. Poczekamy zobaczymy, napewno wszystko bedzie skladalo sie w jedna zajebistą całość. Mi ten fragment się podoba, okładka też Wink
Odpowiedz

Wiadomo ;] Poczekamy, zobaczymy.
Odpowiedz