- Liczba postów:
- 206
- Liczba wątków:
- 10
- Reputacja:
-
0
Mówcie sobie co chcecie i słuchajcie jej jak chcecie, ale mi po prostu nie przypadła do gustu i już.
- Liczba postów:
- 645
- Liczba wątków:
- 30
- Reputacja:
-
0
Pojebalo was juz do reszty ?? To oczywiste, ze ta plyta nie spodoba sie wszystkim, tylko dlatego, ze to Slayer...
Może i nie jestem bystry, ale zajebać potrafię !!
- Liczba postów:
- 712
- Liczba wątków:
- 16
- Reputacja:
-
0
Uwaga! Achtung! Wnimanie!
Jak ktoś jeszcze nie ma nowego Slayer'a to niech się kopnie do Empiku na targówek wersja ocenzurowana jest po 29.89pln (jakieś kurwa święta czy co?). A zwykła za 54.99pln.
Uwaga! Achtung! Wnimanie!
- Liczba postów:
- 1,753
- Liczba wątków:
- 13
- Reputacja:
-
0
Bez sensu, przeca te wersje roznia sie jedynie okladka. Wieksza wartosc ma nawet ta ocenzurowana bo w srodku znajduja sie 2 okladki.
m a s t e r s o f m e t a l, a g e n t s o f s t e e l !
- Liczba postów:
- 74
- Liczba wątków:
- 4
- Reputacja:
-
0
"Christ Illusion" słuchałam w tę i z powrotem. Nie powiem na płyte złego słowa, bo naprawde ma k zajebistego opa, jak trzeba i jak na Slayera przystało niebanalna. Podoba mi się całokształt, dlatego ciężko mi wyłonić faworytów, no ale szczególnie w pamięć rzucił mi się "Eyes of the Insane", "Jihad", "Black Serenade", "Catatonic" i "Cult", co nie znaczy, że reszta jest gorsza, o nie.
.dance with the dead in my dreams...
- Liczba postów:
- 880
- Liczba wątków:
- 15
- Reputacja:
-
0
^ Mocna rzecz !! ale najbardziej chciałbym usłyszeć na żywo Cult TO BY BYŁA MIAZGA !!
- Liczba postów:
- 74
- Liczba wątków:
- 4
- Reputacja:
-
0
Ziemas mój sługo, to Ty? :>
hm, być na koncercie Slayera, w dodatku w Polsce to jest to, co tygryski lubią najbardziej.
.dance with the dead in my dreams...