- Liczba postów:
- 145
- Liczba wątków:
- 11
- Reputacja:
-
0
a ja własnie nie trawie Testament'u (mam ich kilka płyt)te płytki jakos nie maja takiej mocy
(ale to tylko moje zdanie)Slayer wymiata.
- Liczba postów:
- 1,753
- Liczba wątków:
- 13
- Reputacja:
-
0
Dżemik napisał(a):Haha, komercyjne swinie!
A te swinie to masz na mysli MTV czy SLAYERA?
Spowiadaj sie synu...
m a s t e r s o f m e t a l, a g e n t s o f s t e e l !
- Liczba postów:
- 1,753
- Liczba wątków:
- 13
- Reputacja:
-
0
Dżemik napisał(a):statekx napisał(a):Dżemik napisał(a):Haha, komercyjne swinie!
A te swinie to masz na mysli MTV czy SLAYERA?
Slejera rzecz jasna.. 
Podpadłes panie marmolada
- Liczba postów:
- 145
- Liczba wątków:
- 11
- Reputacja:
-
0
a ja widziałem kiedys na TVP3 wywiad ze Slayerem tylko nie moge zapamietac o której to jest godzinie i kiedy.... (jebana skleroza)
- Liczba postów:
- 141
- Liczba wątków:
- 1
- Reputacja:
-
0
na początek napisze że to nie bendzie objektywna wypowiedz bo slayer to jeden z moich ulubionych zespołów ... po pierwsze nie wiem dlaczego w waszych rankingach najlepszych płyt slayera tak rzadko gości Show No Mercy ( ktoś to wogule podał ? ) która wg. mnie jest najlepszą płytą slayera ( czekam na obrońców Reign In Blood ) . Uwarzam że to najagresywniejsza płyta slayera . Co do reign on blood stawian ją na drugim miejsu ... ma kilka miażdżących momentów jak np. piosenka tytułowa ale to jednak nie to co debiut ... na trzecim miejsu w moim rankingu jest Seasons in abyss ... chyba najbardziej mroczna płyta lecz troche na niej zwolnili ( nie licząc oczywiście war ensemble który zabija szybkością ) ... Co do płyt po Seasons myśle poprostu że to nie ten sam slayer choći tak kopa w dupe daje ...
- Liczba postów:
- 1,753
- Liczba wątków:
- 13
- Reputacja:
-
0
Krzychun napisał(a):Z takim podejsciem mozna by uznac ze Load jest najgorsza płyta a wiadomo[??] ze jest swietna.
uspokoj sie.