- Liczba postów:
- 417
- Liczba wątków:
- 4
- Reputacja:
-
0
musielibyscie widzec co robil slayer z meksykami na zywca, mialem te przyjemnosc widziec koncert w San Jose CA ty byl chyba 2001 rok (niewazne), zabojca gral przed PANTERA (w US rzadzili) hala na 15 tys osob w tym pod scena 500 meksykow w ekstremalnej zadymie krew i zniszczenie, to zrobilo na mnie totalne wrazenie - masowa agresja tego nie da sie zapomniec, widac bylo to uwielbienie pelen respekt i szacunek dla Slayer, widzialem to i zrozumialem ze na tych ludzi Slayer dziala ja pierdolony speed,a meskyki nie potrafili czytac i pisac hehe ale przypierdolic z bani w opetanej furii to na pewno. to robi ta kapela i moze przez to wypowiedz cytowna powyzej taka jednostronie podjarna zabojca - jest do zrozumienia, facet szczerze wyznal ze mu sie krew gotuje przy RIB ja w to wierze bo mam tak samo.
and now is forever...
- Liczba postów:
- 1,753
- Liczba wątków:
- 13
- Reputacja:
-
0
Fetus, ale chyba nie zrozumiales mnie. SLAYER zawsze bedzie u mnie nr.1, wszystko inne jest pod nim. Tylko rzeczywiscie nudza takie posty w stylu: "Slayer jest super!" jak ktos naprawde go podziwia to moze sie wysilic i napisac cos o tym wiecej np. tak jak ja

, kiedy przylazlem na te forum.
m a s t e r s o f m e t a l, a g e n t s o f s t e e l !
- Liczba postów:
- 770
- Liczba wątków:
- 22
- Reputacja:
-
0
Nie bardzo lubie ten zespół . Zreszta thrash nigdy mnie nie porywal . Znam pare plyt i najbardziej podobalo mi sie "South of Heaven" i "Reign in Blood" . Bardzo nie podoba mi sie wokal , poprostu nie moge go sluchac , pewnie dlatego po poznaniu paru plytek nie chcialem sie w ich tworczosc dalej zaglebiac . Mimo to wiem jaki mieli wplyw na rozwoj muzyki thrash'owej .
Takie 7/10 .
- Liczba postów:
- 827
- Liczba wątków:
- 1
- Reputacja:
-
0
KULT, MOC , SZATAN !!!!! Scisla czolowka metalu.
- Liczba postów:
- 929
- Liczba wątków:
- 23
- Reputacja:
-
0
\m/\m/\m/\m/\m/\m/
Who's gonna teach you how to dance?
Who's gonna show you how to fly?
Who's gonna call you on the lame-dope-smoking,
Slackin' little sucker you are?
- Liczba postów:
- 1,753
- Liczba wątków:
- 13
- Reputacja:
-
0
O tak!najwazniejszy release na jaki czekam\m/
- Liczba postów:
- 3,230
- Liczba wątków:
- 216
- Reputacja:
-
0
Mam tylko nadzieje, ze wyjdzie im w praniu cos ciekawego. Niby o to trudno sie nie martwic majac do czynienia z takim zespolem jakim jest Slayer, ale roznie to bywa. Wystarczy popatrzec na reviewsy dotyczace GHUA, ktore sa baaardzooo zroznicowane,..
- Liczba postów:
- 1,753
- Liczba wątków:
- 13
- Reputacja:
-
0
Bedzie jak zwykle zajebiscie. Slayer zawsze mial znakomita forme, a po powrocie Dave'a nastroje w kapeli przeobrazily sie jak w te z lat osiemdziesiatych. Chlopaki daja z siebie wszystko, jakby dopiero zaczynali grac

Bostaph bardzo dobrze przypierdalal, ale z Lombardo to jest kurvva magia
- Liczba postów:
- 929
- Liczba wątków:
- 23
- Reputacja:
-
0
Acrid napisał(a):Mam tylko nadzieje, ze wyjdzie im w praniu cos ciekawego. Niby o to trudno sie nie martwic majac do czynienia z takim zespolem jakim jest Slayer, ale roznie to bywa. Wystarczy popatrzec na reviewsy dotyczace GHUA, ktore sa baaardzooo zroznicowane,..
ludzie nie mający problemów z określeniem orientacji seksualnej i ze sluchem oczywiscie dostrzegaja wspanialosc tej plyty

. Mam nadzieje ze bedzie cos a'la SITA czyli SOH+RIB, a do tego mysle, ze fajnie by bylo jakby Lombardo zaaplikowal na plytce jazzowe patenty(lata grania w jazzowych projektach robia swoje). Szykuje sie plyta roku 2006.
Who's gonna teach you how to dance?
Who's gonna show you how to fly?
Who's gonna call you on the lame-dope-smoking,
Slackin' little sucker you are?