• 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Slayer

Mariusz P. napisał(a):fakt,poszukałem to była literówka.... Sad bo tak zapamiętałem tą płytę.

Widzisz co piszesz? Jak mozna blednie zapamietac plyte na podstawie allegro? Ku,rwa mac, nie doluj mnie.

Cytat:Ale czy to jest czosnek
powód żeby się tak wzburzać ?
ZAstanów się ?
Zastanowilem sie. Tak jest. Zawsze bede pietnowal debilizm. Literowka to by byla jakbys napisal "regin in blood", a nie calkiem inny tytul. Zanim cos wyslesz- sprawdz.

Cytat:"święty LCF-ie"
Ta zniewaga krwi wymaga. Grrrrr. Gnij!
Na pohybel katolickiemu scierwu!!!
Odpowiedz

Slayer.....co tu duzo mowic,wspanialy zespol Big Grin
bleblebleble.....
Odpowiedz

Witam

A teraz coś wesołego. Zobaczcie do jakiego gatunku serwis muzyka.wp.pl zaliczył ostatnią płytę slayera.

http://muzyka.wp.pl/plyta.html?id=3814&g=0

I jaki prosesjonalny opis ! Big Grin
Odpowiedz

Brak słów........to lepsze od mojego błędu Big Grin
[Obrazek: newban7nm.gif]
Odpowiedz

ROTFL! 8)
THRASH 'TILL DEATH!!!
www.myspace.com/pure_metal_vlad
Odpowiedz

jakość muzyki na tej akurat płycie nie jest tak absolutnie zachwycająca jak na wcześniejszych, ale żeby pop od razu? Wink LOL
Odpowiedz

Pop/dance? A czemu nie. Płyta nagrana pod dużym wpływem nu-shit metalu, a od tego już tylko krok do pop'u Wink
Odpowiedz

Atreju napisał(a):Pop/dance? A czemu nie. Płyta nagrana pod dużym wpływem nu-shit metalu, a od tego już tylko krok do pop'u Wink

Szkoda tylko ża samo Payback i Here Comes the Pain rozkurwia cały nu-metal na strzępy Laughing to że gitary są inaczej przesterowane to nie musi kurwa odrazu znaczyć że to nu-metal.
[Obrazek: logo.jpg]
Odpowiedz

Atreju napisał(a):Pop/dance? A czemu nie. Płyta nagrana pod dużym wpływem nu-shit metalu,

Powiedział co wiedział, ehhh Mad
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

Slayer rządzi 8)

Ja osobiście preferuję pierwsze płyty, do SITA (a zwłaszcza Hell Awaits). Potem zmienili trochę styl, co jest chwalebne, ale mi nie odpowiada, niestety.
[Obrazek: pokolgep%20logo.jpg]
Odpowiedz

Co tu dodać do tytułu... zespół gra zawsze na swym najwyższym poziomie, zmienia się - nie tak radykalnie, jak Metallica - i chwała mu za to. Podczas gdy Metallica odeszła od metalu na Load i ReLoad, Slayer był ostoją "thrashowej wiarygodności". Dziś Metallica gra inaczej - metalowo, lecz nie thrashowo - a Kerry i qmple wciąż grają thrash. No i nie należy zapominać, że Kerry King i Jeff Hanneman są świetnymi gitarowymi ( i najlepszymi po Kirku Hammetcie - przynajmniej dla mnie - wiosłowymi na scenie thrashowej).
etallica to królowie Angry a Slayer to świetni książęta. Tak trzymać!
Haha, wiecie kto to jest? To jest najlepszy wokal na swiecie Big Grin
Odpowiedz

Cytat: i najlepszymi po Kirku Hammetcie - przynajmniej dla mnie - wiosłowymi na scenie thrashowej)
ROTFL!!!!
Hammett to akurat jeden ze słabszych solówkarzy thrashowych.

A co do Slayer - nigdy nie był to mój ulubiony zespół, ale do SITA robili swoje.
THRASH 'TILL DEATH!!!
www.myspace.com/pure_metal_vlad
Odpowiedz

Najlepszy, obok Death Angel, zespół trash'owy... Metallica się przy nich chowa Angry .
[Obrazek: loudness-akira-nevermore-jeff.gif]
Odpowiedz

Jezu czemu zawsze ktos wyjedzie z ta miętalipą. Jest forum o Metallice i tam piszcie jaka to ona wspaniala. 10 lat temu jak sluchalem Metallici to bylo cos.Teraz graja jak to mozna nazwac "ostre country";p Hetfield zaciaga tym glosem jak babcia w kosciele. Kiedys bylo inaczej...Metallica oczywiscie tylko do blacka.
Slayer zawsze jest ten sam i bedzie zawsze dla mnie najlepsza kapela na swiecie Angry SLAYER RZĄDZI!!! Mad
Odpowiedz

statekx napisał(a):Jest forum o Metallice i tam piszcie jaka to ona wspaniala.

Czy ja ją zachwalałem? Dla mnie Metallica dawno sie skonczyła... a tak naprawdę to nigdy sie nią nie zachwycałem.
[Obrazek: loudness-akira-nevermore-jeff.gif]
Odpowiedz