• 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Slayer

Zauważyłem, że w tym temacie większość rozmawia raczej o ostatnich płytach Slayera, co mogłoby wskazywać na to, iż nie znają wcześniejszych. Confusedhock:
Odpowiedz

Atreju napisał(a):Zauważyłem, że w tym temacie większość rozmawia raczej o ostatnich płytach Slayera, co mogłoby wskazywać na to, iż nie znają wcześniejszych. Confusedhock:

Pewnie dlatego ze pozniejsze plyty sa bardziej komercyjne.
Odpowiedz

Nie bede cie bluzgal H88 bo wiem ze i tak sobie z tego nic nie robisz, a zreszta jestes tu w celach sabotazowych Big Grin
Odpowiedz

hegemon88 napisał(a):Pewnie dlatego ze pozniejsze plyty sa bardziej komercyjne.
sam jesteś komercyjny!!
Odpowiedz

Slayer wow to jedna jak nie najleprza kapela thrash metalowa na świecie Big Grin
Odpowiedz

Lubam. Uwielbiam. "Show no mercy" najlepsza moim skromnym zdaniem. Pierwsze płyty boskie. Ostatnie dwie już boskie może nie, ale w każdym razie i tak cudeńka.
Odpowiedz

Piekielna napisał(a):Lubam. Uwielbiam. "Show no mercy" najlepsza moim skromnym zdaniem.

Jeszcze 'Hell Awaits' rozpierdala, szkoda ze sie pozniej sprzedali.
Odpowiedz

Nie pieprz, oni sie sprzedali przed Hell awaits, to kazdy wie, nawet srednio rozgarniety truu.
Odpowiedz

Cytat:="Tomash" najlepsze są tylko demówki, bootlegi z pierwszych koncertów

Niedawno widzialem bootlegowe video z 1983 do utworu 'black magic' - jeszcze sie wtedy nie sprzedali wiec przed scena bylo moze ze 20 fanow, jakosc dzwieku tez byla bardzo true.
Odpowiedz

hegemon88 napisał(a):Sprzedali sie po hell awaits. Ich komercjalizacji dopelnilo ze pozniej nagrali jakis kawalek z czarnuchem co darl o wojnie w LA.

0/10

Nie inaczej!

ROTFL, byłes kiedyś w Oświecimiu ?
jak to modne wsród gowniarzy ostatnio - chwytanie sie mozliwe najbardziej kretynskich ideologii, wracaj do lasu, internet jest malo poganski...

co ma nagranie świetnego covera The Exploited z Ice T do komercjalizacji grupy ?

ZOMO
Odpowiedz

Tak drodzy studenci dzisiejszym tematem lekcji będzie Geniusz Slayera. Nie wiecie dlaczego geniusz? to posłuchajcie któjejkolwiek płyty Smile
only for music
Odpowiedz

tematem dzisiejszej lekcji powinien być debilizm hegemona, bo co on tu pisze za bzdury to już tragedia totalna. slayer się sprzedał, nie no ręce opadają ... true jakoś dzwięku, powinni cię zamknąć w zakłądzie pracy przymusowej gdzie zarabiałbyś na swoje psychotropy które otrzymywałbyś prosto do mózgu

jest więcej takich zajobów czy mamy unikat na forum? Confusedhock:
Odpowiedz

to bam margera, uwielbia jezdzić na deskorolce i doprowadzać rodziców april i phila do szaleństwa.

Don vito
Green Day to mój ulubiony zespół
Odpowiedz

South Of Heaven - jedna z pierwszych thrashowych płyt, jakie wpadły mi w łapy i od razu spowodowała euforię Big Grin ale zmiażdżyła dopiero Reign In Blood... ostatnia troszkę z naleciałościami, ale kopie też jak trzeba Smile
Odpowiedz

Mi sie bardzo podoba płyta Rainning blood
Wokalista ma fajny głos a gitarzysta tez nie jest najgorszy :)
Pomudlmy się za partie MaryjaWink
Odpowiedz