- Liczba postów:
- 18
- Liczba wątków:
- 4
- Reputacja:
-
0
Ja zrobilem dzisiaj bardzo podobnie. Miałem zamiar kupić nową gitarkę elektryczną. Cene standard 600zł. Zobaczytłem na allegro fajna okazje. Ibanezik cena także 600zł, ale używany. Stwierdzilem, że bardziej mi sie opłaca kupić gitke z lekko porysowanym lakierem niż gitarę którą bede musiał wymienic za 3 lata bo mi nie bedzie wystarczała. I po krótkim namysle kupiłem Ibaneza
Czas...który brutalnie pogrążyłem, w mrocznych odmętach świadomości...
- Liczba postów:
- 76
- Liczba wątków:
- 8
- Reputacja:
-
0
ej... ja kupiłem tę gitarę czyli Sky Way 4 i jest bardzo dobra na naukę i jak gram teraz w kapeli HC/punk wystarczy że podłącze do tego kość Distorshen i nawet nieźle to daje(: Kit że gryf mi kaleczy rękę przy graniu, gniazdo się rozpada ale gra i jest całkiem zajebisty(: teraz szukam sponsora na nowa gitarę ale POCZATKUJĄCY BASISTO JEŻELI NIE MASZ FLOTY IDX DO SKLEPU MUZYCZNEGO I KUP SOBIE SKY WAYa ZA 500 zł. Z mojego doświadczenia wiem że to dobra gitara i jakby nie ten gryf nei zmieniałbym jej dopóki bym na Corta lub Ibaneza nei zarobił.
To nasze ciężki buty,
to uśmiechnięte gęby,
to wybryki chuligańskie,
to wybite zęby,
czasem radośni,
a czasem wredni,
to My Oi!Młodziez idziemy tędy!!
- Liczba postów:
- 76
- Liczba wątków:
- 8
- Reputacja:
-
0
Distortion, dobra sam wyszedłem na idiotę wybacz za hipokryzję
Następnym razem będe przepisywał wszytsko z urządzenia:]
dzięki za poprawkę
Oi!
To nasze ciężki buty,
to uśmiechnięte gęby,
to wybryki chuligańskie,
to wybite zęby,
czasem radośni,
a czasem wredni,
- Liczba postów:
- 18
- Liczba wątków:
- 4
- Reputacja:
-
0
Hmmm Chińskie zupki Distortion?? Musze spróbować
ciekawe jak bedzie smakowało po podłączeniu do mojego ibanezika
Gra się na nim zajebiście...z gitara to chyba lepiej nie mogłem trafić...
Sky Way to shit. Pozbądz sie tej gitarki bo jak tak dalej pójdzie to dostaniesz zakażenia od ran na ręku...
- Liczba postów:
- 76
- Liczba wątków:
- 8
- Reputacja:
-
0
hehehe :] teraz kupuję sobie Corta nowego:] A z tą literówką, to każdy mógł się pomylić
Co do ran to nie są ranny rany tylko mam dłoń porysowaną od wystających progów... a niech wam będzie sky way to shit:]
To nasze ciężki buty,
to uśmiechnięte gęby,
to wybryki chuligańskie,
to wybite zęby,
czasem radośni,
a czasem wredni,
- Liczba postów:
- 87
- Liczba wątków:
- 2
- Reputacja:
-
0
Sky Way za 500 zł ? To ja w komisie kupiłem za 600 zł basik używany i stokroć lepszy. Pełne drewno, ręczna robota, zajebiste brzmienie ... Aż się dziwię że ktoś go opchnął za tak śmieszną sumkę. No ale skorzystać mi się udało chociaż ^_^
- Liczba postów:
- 204
- Liczba wątków:
- 5
- Reputacja:
-
0
najlepiej dozbierac gdzies do 1000, mozna wyrwac jakies stosunkowo przyzwoite (uzywane ofkoz) yamahy. kupno nowej gitary to wypieprzanie kasy w bloto.
- Liczba postów:
- 18
- Liczba wątków:
- 4
- Reputacja:
-
0
Po raz kolejny odradzam kupna Sky Way'a. Spotkalem sie teraz z przypadkiem w którym rozregulował się gryf w taki sposób, że lutnik miał z nim problem. Po tym wypadku mam juz całkowita pewność: SKY WAY TO SHIT!!!
- Liczba postów:
- 76
- Liczba wątków:
- 8
- Reputacja:
-
0
kupowanie używanej giatary ma też swe złe strony, np. wykrzowiny gryf lub wytarte progi, amój sky way nie ejst najlepsza ani najgorsza gitara w tej cenie
To nasze ciężki buty,
to uśmiechnięte gęby,
to wybryki chuligańskie,
to wybite zęby,
czasem radośni,
a czasem wredni,