• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Shrek 2!

Mnie to Mann zachwycił rolą ( krutką bo krutką ale rolą Laughing ) siostry kopciuszka normalnie łzy mi leciały ze śmiechu SIOSTRA KOPCIUSZKA RULEZ 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)
Odpowiedz

Daleko jeszcze....? Big Grin
Odpowiedz

ale zobacz jakie ma ładne butki
Odpowiedz

Kłaczek... Big Grin Wink
* METAL MAKE US STRONG *
Odpowiedz

Ninde napisał(a):Daleko jeszcze....? Big Grin
... daleko jeszcze? DALEKO JESZCZE???!!!
Hehehe... boska scena po prostu.
Odpowiedz

2 wypasiona, choć lepsza pod względem grafiki i nieco bardziej dojrzału humor reprezentuje niż 1, to jednak jej nie przebije. Mann był świetny:
-Kolego, patrz mnie na usta. Jest tylko jeden szpenior, które weźmie te chruję na warsztat i wierz mnie - radia to on słucha w pogodę Big Grin

I Malajkat też:
-Jam Puszek Okruszek! Kto ze mną zadrze - umarrrrł... w butach Smile
Odpowiedz

Moja przyjaciółka ma całą kolekcję infantylnych filmów, próbując mnie zmusić do ich oglądania osiągnęła efekt podobny do działania barbituranów Wink
Odpowiedz

Jestem dużym zieckiem a shrek cieszy mnie jak niemowlaka gdy widze tego potforka od arzu pyszczek sie cieszy...zajebista sprawa... Big GrinBig Grin
Suck my kiss
Odpowiedz

O rany, temat o Shreku Laughing nie no film powalający, co tu dużo kryć. Ale i tak najlepszy jest Kot w Butach. Chociaż widziałam też film w orginalnej wersji językowej i było lepiej. A bodajże 3 część ma powstać w 2007, a 4 w 2010 roku (o ile wcześniej nie nastąpi koniec świata).
Paszkwil (wł. pasquillo) to utwór literacki, często anonimowy lub publikowany pod pseudonimem, skierowany przeciw konkretnej osobie, ośmieszający ją w sposób oszczerczy i obelżywy.
Odpowiedz

2 część była zajebista, ale jednak lepsza była jedynka.Ogólnie Shrek wymiata.
Laughing
See You At The Bitter End...
Odpowiedz

Frustra mysle że najpier koniec świata , ale my sie nie damy..Najpier shrek popkorn i kibelek pozniej koniec świata Big GrinBig Grin
Suck my kiss
Odpowiedz

Słyszałem, że ma powstać film, w którym bohaterem głównym miałby być Puszek Okruszek. Nie mogę się doczekać Smile
Odpowiedz

A mi sie wydaje, ze nakrecajac 1 czesc nie wiedzieli, ze zarobi ona az tyle forsy. Po pierwszym miesiacu zarobionych $$$$$....$$$$$ uznali, ze fajno by bylo nakrecic 2 czesc, bo bedzie jeszcze wiecej hajsu. I tak nakrecili 2 cz ze to zadna rewelka nie bybla. Mozna obejrzec, ale nic to specjalnego. Tak jak 2 cz Króla Lwa. I niedosc, ze 2 im nie wyszla, to nakrecaja juz 3 cz. Moim zdaniem bedzie to katastrofa.
Odpowiedz

Heee?!?! Confusedhock: Confusedhock: Confusedhock:
-Baco, będzie dzisja padać?
-Ej, kurwa bedzie, bo mnie jebie w krzyżu!
Odpowiedz

do piet jedynce nie dorastaSmile dubbing mi sie nie do konca podoba - zdecydowanie wole Murphy'ego jako Osla i Banderasa jako Kota w Butach Smile
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości