05-17-2005, 01:23 AM
Może i nie jestem bystry, ale zajebać potrafię !!
Tuomasss napisał(a):Może mi ktoś wyjaśnić co to do kurwy nędzy jest?!Dimmu idzie w ślady Linkin Park i nagrywa płyte ze znanym [?] raperem.
Aeroth napisał(a):nie inaczejTuomasss napisał(a):Może mi ktoś wyjaśnić co to do kurwy nędzy jest?!Dimmu idzie w ślady Linkin Park i nagrywa płyte ze znanym [?] raperem.
:>
Tuomasss napisał(a):to jest trv mroczny hip hop z norwegii na kolana psy niewierne!.... lol za duzo razy tego sluchalem i mi odbija (łoo sluchalem aż 2 razy xDA ja ich czosnek lubiłem, a oni mi takie coś robię
![]()
Ale z drugiej strony czysty norweski hop-hop może być interesujący![]()
Balthor napisał(a):gratz. ja do połowy nie dotrwałem.Tuomasss napisał(a):to jest trv mroczny hip hop z norwegii na kolana psy niewierne!.... lol za duzo razy tego sluchalem i mi odbija (łoo sluchalem aż 2 razy xDA ja ich czosnek lubiłem, a oni mi takie coś robię
![]()
Ale z drugiej strony czysty norweski hop-hop może być interesujący![]()
)
Tuomasss napisał(a):Za pierwszym razem (trzymając się krzesła) przesłuchałem całość. Boało strasznie, ale jakoś wytrzymałem (chyba mma jakieś niezdrowe skłonności masochistyczne). Jak włączyłem drugi raz, to po 20 sekundach wybiegłem z pokoju i wróciłem dopiero jak się skończyło.