Forum Rockmetalshop
Shagrath ziomalem - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: A teraz coś z zupełnie innej beczki... (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-a-teraz-co%C5%9B-z-zupe%C5%82nie-innej-beczki)
+--- Dział: Humor (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-humor)
+--- Wątek: Shagrath ziomalem (/thread-shagrath-ziomalem)

Strony: 1 2 3

Shagrath ziomalem - Krolik - 05-17-2005

Elo!!

- Balthor - 05-17-2005

joł joł joł.... lol
niezle xD

- Druciak - 05-17-2005

o ja dziekuję.... :? pffff......

- LCF - 05-17-2005

Beznadzieja, ale od zawsze bylo wiadomo ze Dino burger to zjeby.

- Tuomasss - 05-17-2005

Może mi ktoś wyjaśnić co to do kurwy nędzy jest?!

- Rumian - 05-17-2005

o kurwa.... co to jest? jak mozna upasc az tak nisko? Neutral

- Aeroth - 05-17-2005

Tuomasss napisał(a):Może mi ktoś wyjaśnić co to do kurwy nędzy jest?!
Dimmu idzie w ślady Linkin Park i nagrywa płyte ze znanym [?] raperem.
:>

- Rumian - 05-17-2005

Aeroth napisał(a):
Tuomasss napisał(a):Może mi ktoś wyjaśnić co to do kurwy nędzy jest?!
Dimmu idzie w ślady Linkin Park i nagrywa płyte ze znanym [?] raperem.
:>
nie inaczej Laughing

- Tuomasss - 05-17-2005

Crying or Very Sad A ja ich kurwa lubiłem, a oni mi takie coś robię Crying or Very Sad
Ale z drugiej strony czysty norweski hop-hop może być interesujący Laughing Laughing

- Balthor - 05-17-2005

Tuomasss napisał(a):Crying or Very Sad A ja ich czosnek lubiłem, a oni mi takie coś robię Crying or Very Sad
Ale z drugiej strony czysty norweski hop-hop może być interesujący Laughing Laughing
to jest trv mroczny hip hop z norwegii na kolana psy niewierne!.... lol za duzo razy tego sluchalem i mi odbija (łoo sluchalem aż 2 razy xD Smile )

- Aeroth - 05-17-2005

Balthor napisał(a):
Tuomasss napisał(a):Crying or Very Sad A ja ich czosnek lubiłem, a oni mi takie coś robię Crying or Very Sad
to jest trv mroczny hip hop z norwegii na kolana psy niewierne!.... lol za duzo razy tego sluchalem i mi odbija (łoo sluchalem aż 2 razy xD Smile )
gratz. ja do połowy nie dotrwałem.

- Tuomasss - 05-17-2005

Za pierwszym razem (trzymając się krzesła) przesłuchałem całość. Boało strasznie, ale jakoś wytrzymałem (chyba mma jakieś niezdrowe skłonności masochistyczne). Jak włączyłem drugi raz, to po 20 sekundach wybiegłem z pokoju i wróciłem dopiero jak się skończyło.

- Druciak - 05-18-2005

Tuomasss napisał(a):Za pierwszym razem (trzymając się krzesła) przesłuchałem całość. Boało strasznie, ale jakoś wytrzymałem (chyba mma jakieś niezdrowe skłonności masochistyczne). Jak włączyłem drugi raz, to po 20 sekundach wybiegłem z pokoju i wróciłem dopiero jak się skończyło.

Za pierwszym razem przesłuchałem, drugi raz nie próbowałem.... Surprised

- Szyszak - 05-19-2005

Elo elo rap, niewiem co wam nie pasi ziomy, DJ zapodaje bit, jest friustajl i suczki baunsuja, ful wypas wez to poczuj elo jou rap!

- Abadon - 05-19-2005

Nie dotrwałem do końca "utworu"?! takiego czegoś nie słyszałem nigdy!! Ciekawe czy będzie teledysk na którym wystąpią w portach z krokiem przy kolanach...