• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sex Pistols: wściekłość i brud

Helu napisał(a):mam pytanko dotyczące sida czemy on nosi koszulke z swastyką
Zwyczajna prowokacja. W tamtych czasach nie byłó jeszcze neonazioli ,przynajmniej nie takich jak teraz.
Odpowiedz

wlasnie .... pancurzy chciali od siebie odstarszyc od siebie .... prowokacja zachowaniem i ubiorem
nosili te koszule zeby od siebie odstraszyc ludzi ... pokazac ze maja wszystko w zadzie
pierwsi pancurzy mieli dosc malo wspolnego z ta szeroko rozwinieta ideologia ktora jest teraz
cale zycie na debecie
Odpowiedz

Kapitalny filmSmile
Chwała Julian'owi Temple
Odpowiedz

Wczoraj po raz kolejny miałem szanse, by obejrzeć to arcydzieło. Ten film to doskonała rehablitacja reżysera za poprzedni dokument o Pistolsach: " Great Rock'n'Roll Swindel". Tongue
Świry naprzód, próchno za drzwi...
Odpowiedz

W powstającym filmie o The Sex Pistols w postać lidera legendarnej formacji, Johnny'ego Rottena, ma wcielić się Justin Timberlake.

Co ciekawe, kandydaturę popularnego piosenkarza podsunął sam frontman punkowej kapeli.

"Poprosiłem Justina aby mnie zagrał" - powiedział John Lydon, jak naprawdę nazywa się Rotten. "Wprawdzie na razie nie przyjął roli, niemniej myślę, że wypadłby świetnie. Jest znakomitym wokalistą, ale chyba ten fach zaczyna mu się nudzić".

Buehehe, no nic,.. buehehe ;D
Odpowiedz

Buehehe... Padam, ten film ma być komedią? ;DDD
Odpowiedz

moze Rotten za dobrym wokalista to nie byl ale poczucie humoru ma mocno wyostrzone Big Grin
mozesz miec twarde lawki,
ja mam miekkie skory.
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości