• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sceptic

KelThuz napisał(a):
fetus napisał(a):łatwo krytykować ale jeśli chodzi o techniczny death to nie maja sobie równych tu w Polsce

Never zjada ich bez popity.

Właśnie, oni jeszcze zyją?
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

Zespół ma nową wokalistke- Weronike Zbieg
tu macie jeden nowy kawąłek z nia na wokalu

co o tym sądzicie ? Wink
Odpowiedz

niezle, daje rade ,zalatuje troche "nowym" Kreatorem. W sumie to jest taki techno thrash bardziej niz death
Odpowiedz

troche głos zapity ma Laughing
Odpowiedz

Dżemik napisał(a):Niespecjalnie lubie techniczny death, ale Sceptica od biedy posluchac moge.. Szkoda tylko, ze Hiro poci sie, pracuje i ciagnie kapele, a Urbas psuje efekt swoim miernym wokalem.. Dlatego Pathetic Being z Senajko uwazam za ich najlepszy album..

Takze dla mnie "Pathetic Being" to najlepszy album? Ale jaki Senajko??? Przeciez na wokalu byl Skotniczny.
[Obrazek: 1996_filosofem.jpg]
Odpowiedz

no pewnie że znam Smile

sympatyczna kapela Big Grin
Some say the end is near.

Some say we'll see armageddon soon.

I certainly hope we will.

I sure could use a vacation from this

TOOL - AEnema
Odpowiedz

Patyk napisał(a):
Dżemik napisał(a):Niespecjalnie lubie techniczny death, ale Sceptica od biedy posluchac moge.. Szkoda tylko, ze Hiro poci sie, pracuje i ciagnie kapele, a Urbas psuje efekt swoim miernym wokalem.. Dlatego Pathetic Being z Senajko uwazam za ich najlepszy album..

Takze dla mnie "Pathetic Being" to najlepszy album? Ale jaki Senajko??? Przeciez na wokalu byl Skotniczny.

Nie-e.. Cos Ci sie pomerdalo..

A co do nowej gardlowej- bosko! W koncu znowu bedzie mozna posluchac wokalu z jajami, a nie tych kogucich zawodzen Urbasia..
[Obrazek: avatar0cn.jpg]
Odpowiedz

Jesli chcecie posluchac jak Wera warczy to polecam TOTEM - to kapeka w ktorej "spiewa" normalnie i tez daje rade jak nic. Nowego Sceptic'a nie slyszalem i ubolewam nad tym.

Dla mnie jedna z ciekawszysch plyt jest Unbeliever's Script

WERA RULES Laughing Laughing Laughing Mad
Scavenger Of Human Sorrow
Odpowiedz

Na Scepticu się za bardzo nie znam ale ten Skotniczy to na koncertach chyba był, bodajże na trash'm all (nieiwem czy dobrze napisałem) z 2001 chyba (mam ten koncert, nie zastanawiałem się kto jest na wokalu, kumpel mi potem powiedział.

Internal Complexity nie jest jakimś cudnym albumem, wolę Pathetic Being. w kawałku "Alteration Of Destiny"(wersja z panna na wokalu) momnetami pojawia się czysty wokal męski, chórki to nie są Laughing ale jakoś dość ciekawie to wyszło. Bardzo fajny kawałek 'hidden in the light' - spokojny początek, na końcu dość przyjemna solówka (taki trochę inny tu Sceptic jest). Wokalnie to nie pasuje mi za bardzo ta panna, ciary mnie przechodzą na myśl iż kobieta (broń boże moja dziewczyna) może mi tak śpiewać. Laughing . Na poważnie to mi nie pasuje (neiwiem czemu, kumpel mi ją zachwala), wolę jednak goscia z Pathetic being.

Niewiem czemu się Urbasia czepiacie. Wokal ma całkiem spoko Big Grin , mi się podoba. Troche śmieszny jest ( jak dla mnie w kawałku suddenly Awaken, wokal mu się zmienia, nie wiem jak to za bardzo nazwać, ale kto zna nową płyte być może zrozumie).
Odpowiedz

wiecie co METALOFCY co to jest ten sceptic? acha to ci co chcą supportować dode elektrode hehe
Odpowiedz

zibi666 napisał(a):wiecie co METALOFCY co to jest ten sceptic? acha to ci co chcą supportować dode elektrode hehe

ale sam zrobiłbyś to lepiej Big Grin

kobieta daje radę. byłam na koncercie jakiś miesiąc temu i jakież było moje zdziwienie... serio. byłam pod wrażeniem.
tylko ludzie, którzy przyszli byli jacyś tacy sztywni. ale to w końcu w Kielcach było [;
Gdzie radosny zabił dzwon,
Gdzie wesoły zawiał wiatr,
Wyrósł kwiat jak malowany,
Zbudowano nowy dom.
Odpowiedz

bo na koncercie techno-thrashowym się kontempluje zawiłości struktury formalnej i polirytmiczne konstrukcje pozostające ze sobą w kontrapunkcie, a nie tarza się po podłodze jak zwierzęta Laughing
[Obrazek: sbo3s4.jpg]
Odpowiedz

JASNE Tongue
aaa, to dlatego wokalistka wypluwała płuca Big Grin. wszyscy znawcy chcieli obcenić jakieś tam zawiłości, aby potem mówić, że muzyka jest do bani, wokal też i w ogóle po co przyjechali ><" xD

przesada w żadną stronę nie jest dobra, heh.
Gdzie radosny zabił dzwon,
Gdzie wesoły zawiał wiatr,
Wyrósł kwiat jak malowany,
Zbudowano nowy dom.
Odpowiedz

Coś słyszałem, że koncert charytatywny dla rodzin Covana i Vitka z 2 grudnia w Krakowie miał być ostatnim Scepticu.

Wie ktoś coś o tym?
[Obrazek: washburndime32buh6yl5.png]
Washburn Dime 32 Custom
Odpowiedz

nie , ale jak tak to chujowo mega...
[Obrazek: tnbm-emblem.png]
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości