• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Słowiańska Muza

KelThuz napisał(a):
Freva666 napisał(a):Z zespolow z tematyka NS to lubie praktycznie tylko BURZUM ! Z Polski to ARKONA, SALTUS, WINTER SORRIW, VERSUS MEMORIA ale oni NS nie sa choc wielu wlasnie za takich ich uwaza. Ogolnie rzecz biorac zespoly NS maja glowniane brzmienie zazwyczaj ,nic ciekawego... A jak widze Pana Darkena to mnie sciska Laughing

a BURZUM to niby NS jest? wez wracaj do swoich kurtow cobainow, zamiast wypowiadac sie na temat rzeczy ktorych nie pojmujesz.
jakbys posiadala choc jedna oryginalna plyte Saltusa, zamiast miętoszyć mp3, to byś widziała, że Wojnar na Słowiańskiej Dumie dziękuje ludziom wspierającym idee NS... oczywiście po nagraniu tamtej odszedł ze składu, ale nadał pisze teksty dla nich, tak więc czy Saltus jest ns czy nie, to już musi się do tego ustosunkować sam Wojnar.

Haha to niby Varg kocha Zydow Big Grin Nie jasne ze tak on jest praktykujay chrzescijanin Big Grin wezcie przestancie przeciez on z ta swoja "aryjskoscia" jest wiecej niz smieszny

ZOMO
Czy płaczesz tam?
Nikt się nie dowie...
Człowieku!!!
Czy płaczesz tam?
A może drwisz?
Odpowiedz

Freva666 napisał(a):... A jak widze Pana Darkena to mnie sciska Laughing

a gdzie ty widujesz dziecko pana Darkena ?
Odpowiedz

Freva666 napisał(a):Haha to niby Varg kocha Zydow Big Grin Nie jasne ze tak on jest praktykujay chrzescijanin Big Grin wezcie przestancie przeciez on z ta swoja "aryjskoscia" jest wiecej niz smieszny

jakbys miala oryginalne plyty Burzum, i czytala teksty, to bys wiedziala, ze Burzum nie gral w tematyce NS. Chyba, ze caly blackmetal automatycznie ma tematyke NS.
Jakbys z kolei czytala ksiazke Varga, Vargsmal, to bys wiedziala, ze Varg ze swoja aryjskoscia smieszny nie jest, co najwyzej jebniety, ale przynajmniej jest w stanie bronic swych pogladow, w przeciwienstwie do takich ludzi, jak ty.

ZOMO
Eh.. Pocoz obrzucacie sie ciagle miesem skoro i tak wiadomo ze to przez cenzure nie przejdzie?
[Obrazek: sbo3s4.jpg]
Odpowiedz

KelThuz napisał(a):buhaha, walisz truizmami,...
Ciach :d

Widzisz Wszebądzie Smile i tak będzie w kółko Macieju Big Grin

Nie ma sensu z Tobą dyskutować, bo Ty bedziesz się upierał przy swoich prasnłowiańskich historyjkach, i będziesz dostarczał archeologom, historykom i filologom przedniej rozrywki (całkiem spora ich grupa czyta ten wątek) Smile zasłaniając się jakimiś niezależnymi (olewanymi przez cały świat naukowy) ekspertami.

Naprawdę dziwię się, że jeszcze nie masz tytułu naukowego zarówno na płaszczyźnie archeologicznej, filologicznej jak i etnologicznej Smile

Sław sobie dalej swoją Słąwię i bajki o prasłowiańskich podstawach Europy. Faktów na szczęście tym nie zmienisz, tak jak nikt mimo różnych jazd NS-owych ich na długo nie zmienił, choć kilku próbowało (np. Cossina, tyle że w przeciwną niż Ty stronę)
Zawodowy kopacz gotów Smile
www.sacriversum.com
www.mackozer.prv.pl
Odpowiedz

Świat naukowy różne rzeczy olewa, w dupie ma tyle niepoprawnych politycznie spraw, że okreslanie go "naukowym" jest po prostu śmiechu warte.
I co, na temat Białej Chorwacji, czy nadnidziańskich kurhanów, się panie archeologu nie wypowiesz? Ciekawi mnie, co oficjalna nauka na ten temat ma do powiedzenia. Szkoda, że dopiero niedawno w ogóle zaczęła badać te kurhany.
O odkryciu pierwszego koła i modelu wozu w Polsce (a więc praindoeuropejska kultura ceramiki sznurowej/toporów wojennych) z IV tysiąclecia przed chr. co ma do powiedzenia?
Czystej logiki i jej następstw nie można ot tak obalić, posługując się wyłącznie autorytetem naukowym. Zbyt długo siedzę w tym, żeby spać spokojnie, zbyt wiele spraw wymaga głębszego zbadania. Dlatego powołane zostało międzynarodowe forum Słowiańskiej Antropologii, którego jestem członkiem. www.slavanthro.org (samo forum obecnie jest nieaktywne)
Sprawa wenedyjska jest naukowo opracowana przez słoweńskich naukowców, rzuć okiem tutaj, przełknij pychę: http://www.angelfire.com/country/veneti/

pozdrawiam

PS. cytat z przedmowy do książki Veneti-First Builders of European Community:
Cytat:There is also the question of the original language in Europe which served as the base for the first Indo-European languages. Among these we must count the Venetic and the Illyrian. I would venture to say that it was the Proto-Slavic language. A number of substantiations are presented later in this book.
i kolejny:
Cytat:The Veneti were a Slavic people; that is, they were the earliest known Slavs in the new form of the Indo-European reality. As the Urnfield culture spread, so did the Venetic (Slavic) language. The most authentic components of the ancient Venetic language have been preserved by the Slovenes who are still living in the region of the Este culture.
zwrócić trzeba uwagę na to, że Słoweńcy w Słowenii, i nasi kaszubscy Słowińcy (a dawniej wszyscy Pomorzanie) - pochodzą z tego samego, starożytnego prasłowiańskiego wenedyjskiego korzenia Arjów. Reszta Słowian, to migracje późniejsze.
Odpowiedz

KelThuz napisał(a):
Freva666 napisał(a):Haha to niby Varg kocha Zydow Big Grin Nie jasne ze tak on jest praktykujay chrzescijanin Big Grin wezcie przestancie przeciez on z ta swoja "aryjskoscia" jest wiecej niz smieszny

jakbys miala oryginalne plyty Burzum, i czytala teksty, to bys wiedziala, ze Burzum nie gral w tematyce NS. Chyba, ze caly blackmetal automatycznie ma tematyke NS.
Jakbys z kolei czytala ksiazke Varga, Vargsmal, to bys wiedziala, ze Varg ze swoja aryjskoscia smieszny nie jest, co najwyzej jebniety, ale przynajmniej jest w stanie bronic swych pogladow, w przeciwienstwie do takich ludzi, jak ty.

ZOMO
Eh.. Pocoz obrzucacie sie ciagle miesem skoro i tak wiadomo ze to przez cenzure nie przejdzie?

Sorry ale nie wspominalam nic o tekstach tylko o pogladach Pana Varga i prosze Cie nie rozsmieszaj mnie On potrafi bronic swoich pogladow?? Przeciez jego wypowiedzi to jakis totalny belkot, niepotrafi porzadnie jednego zdania sklecic. Radze bardziej zapoznac sie z tematem.
Czy płaczesz tam?
Nikt się nie dowie...
Człowieku!!!
Czy płaczesz tam?
A może drwisz?
Odpowiedz

Dechri napisał(a):
Freva666 napisał(a):... A jak widze Pana Darkena to mnie sciska Laughing

a gdzie ty widujesz dziecko pana Darkena ?
Wystarczy ze widze go na zdjeciach Laughing I nie musisz chlopcze nazywac mnie dziecko bo pewnie duzo starszy to Ty ode mnie nie jestes a moze mlodszy(bo z tego co zauwazylam to srednia wieku na tym forum to 13latek)
pozdrawiam!
Czy płaczesz tam?
Nikt się nie dowie...
Człowieku!!!
Czy płaczesz tam?
A może drwisz?
Odpowiedz

ja mysle że wy wszyscy jestescie głupi , śmiać mi sie chce z tych waszych wypowiedzi
Odpowiedz

Freva666 napisał(a):Sorry ale nie wspominalam nic o tekstach tylko o pogladach Pana Varga

jak nagral wszystkie swoje metalowe plyty, to malo kto slyszal o jego pogladach, a teksty nic nie zdradzaly. Burzum to nie jest NSBM. Temat zamkniety, wiec zamknij sie.

Cytat: i prosze Cie nie rozsmieszaj mnie On potrafi bronic swoich pogladow?? Przeciez jego wypowiedzi to jakis totalny belkot, niepotrafi porzadnie jednego zdania sklecic. Radze bardziej zapoznac sie z tematem.

gosc jest zdecydowanie bardziej inteligentny od ciebie, radze przeczytac jego ksiazke (tlumaczenie angielskie jest do dupy), a nie opierac sie na zle przetlumaczonych wywiadach, i twierdzic ze gosc zdania nie jest w stanie sklecic. Durna jestes i tyle. Ostatni wywiad z nim jest nawet ciekawy, i pare madrych rzeczy udaje mu sie powiedziec Big Grin
Odpowiedz

KelThuz napisał(a):
Freva666 napisał(a):Sorry ale nie wspominalam nic o tekstach tylko o pogladach Pana Varga

jak nagral wszystkie swoje metalowe plyty, to malo kto slyszal o jego pogladach, a teksty nic nie zdradzaly. Burzum to nie jest NSBM. Temat zamkniety, wiec zamknij sie.

Cytat: i prosze Cie nie rozsmieszaj mnie On potrafi bronic swoich pogladow?? Przeciez jego wypowiedzi to jakis totalny belkot, niepotrafi porzadnie jednego zdania sklecic. Radze bardziej zapoznac sie z tematem.

gosc jest zdecydowanie bardziej inteligentny od ciebie, radze przeczytac jego ksiazke (tlumaczenie angielskie jest do dupy), a nie opierac sie na zle przetlumaczonych wywiadach, i twierdzic ze gosc zdania nie jest w stanie sklecic. Durna jestes i tyle. Ostatni wywiad z nim jest nawet ciekawy, i pare madrych rzeczy udaje mu sie powiedziec Big Grin

A wiesz co Ci powiem?? Pan Varg to pewnie siedzac w tym wiezieniu to pewnie ma niezly ubaw z takich fanatycznych wyznawcow ! mozliwe ze teraz sie bardziej gadatliwy ale jego pierdolenie o aryjskosci ktora sie kupy nie trzyma malo mnie obchodzi. Jak dla mnie to jego wypowiedzi nie nalezaly do najmadrzejszych. Denerwuje mnie jak ktos wiekszy nacisk kladzie na ideologie niz na muzyke choc akurat on muzyke tworzyl WSPANIALA !!!!a teraz rysze kraty w wiezieniu Tongue

A i jeszcze jedno gówno wiesz o mojej inteligencji. Szkoda ze oceniasz mnie tylko potej jednej wypowiedzi ktora chyba i tak zle zrozumiales ale czego ja wymagam... Na forum to wszyscy sa twardzi, z lekkoscia na siebie bluzgaja, wyzywaja sie itd. gorzej w realu ...
Czy płaczesz tam?
Nikt się nie dowie...
Człowieku!!!
Czy płaczesz tam?
A może drwisz?
Odpowiedz

czyli mamy rozumieć, że spotykasz nas często live Smile
Odpowiedz

wlasciwie to co do kurwy nedzy ma Burzum wspolnego ze Slowianska Muzą? Przeniesc wpisy o Burzum do tematu o Burzum, a ten temat pozostawic otwarty na dyskusje na temat genezy Slowian, no
Odpowiedz

w sumie sie zgadzam Big Grin
Czy płaczesz tam?
Nikt się nie dowie...
Człowieku!!!
Czy płaczesz tam?
A może drwisz?
Odpowiedz

No dobra ostatnimi aryjczykami i tak jesteśmy Wink
Slava!!!
CP/DP
Odpowiedz

jesteśmy w Polsce mówi się Sława!, noczyba że ruskiem albo ukraińcem jesteś, jeżeli tak to zwracam honor i szacunek Big Grin Angry
Członek Nieoficjalnego Fanklubu Smakowitej acz Egocentrycznej Pani Scully(w skrocie NFSaEPS).

Pannie Scully Sława! Pannie Scully Sława! Pannie Scully Sława! Sława! Sława!
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 12 gości