01-17-2005, 09:12 PM
a może Vongraven
syte na imprezke hehe

Nightal napisał(a):Może ktoś zna jakies dobre kapele grajace Pogański Black Metal lub Folk (lub 2in1), ale nie identyfikujące się z NS? Nie muszą być koniecznie z Polski.
Dechri napisał(a):w sumie to bardziej pierdolenie o słowiańskości (chyba tak można by to napisać) niż aryjskości
ReTuRn napisał(a):Ogolnie pewnie gdzies z polowa tego o narodach z markerem ma sie nijak do rzeczywistosci, albo stanowi cos bardziej 'spreparowanego'...
Cytat:Polacy nie sa Slowianami polnocnymi, tylko zachodnimi...
Cytat:W polskim kodzie DNA musi zostac sporo slowianskiech genow, skoro bezsprzecznie z wygladu i charakteru bardziej do naszych wspolobywateli oraz CZechow, Slowkow, Ukraincow, Bialorusinow i.t.d. podobni jestesmy, niz dajmy na to do Niemcow (a na pewno polskie kobiety sa o niebo ladniejsze...).
Cytat:Nie da sie tez ukryc, iz material ten jest dosc przemieszany, ale nadal dominuje w nim baza slowianska i tyle....
Cytat:Oczywiscie nie swiadczy to o jakiejs naszej bezdyskusyjnej 'wyzszosci'. Jest to tylko pewien fakt, raczej rozniacy nas niz wywyzszajacy.
Tomash napisał(a):No, racja na to nie wpadłemja to jednak głupi jestem
Ale z drugiej strony to troche tak, jakby wiara w Jezusa opierała się o żródła rzymskie(chyba Pliniusz młodszy coś pisał o Jezusie??)
Cytat: A już na pewno nie ma czegoś takiego jak język słowiański, więc nazwy typu Gontyna Kry to jakaś parodia...
Tomash napisał(a):Wiesz nie chce dociekać, ale zdaje mi się że to Ty jesteś największym pośmiewiskiem internetu...
Cytat:Nie napisałem, że języka słowiańskiego NIE BYŁO
tylko że NIE MA TERAZ bo nasi przodkowie nie umieli pisać!!! to chyba jest mała różnica nie?
Cytat:Tomash nie od dzis wiadomo ze z Kelthuzem normalnej dyskusji nie ma. On czyta tylko to co chce przeczytac i na tym opiera swoje wypociny.
Tomash napisał(a):Wymień mi te "poważne" ziny.
Cytat:Ja naprawde nie mam nic przeciwko "słowiańskiej"
muzie, ale niech to będzie zagrane na dawnych instrumentach, z jakimiś normalnymi tekstami a nie jakieś pierdoły o Żydazh i Masonach(vide Warraha)
Cytat:ale nie zmienia to faktu że jeśli chodzi o Warrahe to jesteś muzycznym grafomanem a nie artystą...