- Liczba postów:
- 1,828
- Liczba wątków:
- 11
- Reputacja:
-
0
Generalnie czekam na odp Vomita
"All that's left to say is: Farewell"
- Liczba postów:
- 3,040
- Liczba wątków:
- 16
- Reputacja:
-
0
O,to troche poczekasz,bo wyjechał w pizdu...
- Liczba postów:
- 1,828
- Liczba wątków:
- 11
- Reputacja:
-
0
O, pity.
"All that's left to say is: Farewell"
- Liczba postów:
- 4,216
- Liczba wątków:
- 12
- Reputacja:
-
3
Hm ksiaze, ty chyba nie wiesz ze panna rene i kisiel ubzdurali sobie w glowach, ze mnie laczy z Vomitem cos wiecej niz znajomosc, przez co panna rene, bedaca jego ex, wyskoczyla do mnie z pretensjami bog wie o co i za co. Ale ja za chore urojenia nie odpowiadam, natomiast dziwi mnie to, ze osoba z ktora nie mam totalnie nic wspolnego smie sie bezpodstawnie wypowiadac na moj temat.
I chodzi o temat o konkwiscie nie w kontekscie tego, co ty tam napisales ale co napisal kisiel, rene, ja, vomit i w pewnym udziale ramzes. I nie mam na tym forum zadnych pieskow. Mam ludzi, ktorzy znaja mnie na zywo i wiedza jaki ze mnie czlowiek.
To tyle, nie chce mi sie byc przedmiotem dyskusji kazdego z was.
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me
- Liczba postów:
- 1,028
- Liczba wątków:
- 6
- Reputacja:
-
0
Szanowna Valhallo,
A ja z mojej strony napiszę - powtarzając w pewnym sensie to, co napisałem w mojej poprzedniej wypowiedzi - że przysłowiowe gówno mnie obchodzą wasze wzajemne koligacje i takie samo gówno w zasadzie obchodzą mnie powody niesnasek pomiędzy poszczególnymi uzytkownikami forum. Kłotnie i konflikty mające tu miejsce traktuję w kategoriach taniej, nieangażującej intelektualnie rozrywki, a nie tragedii dotykających świat. Nie mam zamiaru ich analizować, dochodzić ich zasadności czy racji którejkolwiek ze stron. Gdy ogląda się komedię slapstick'ową nie zastanawia się "który jest dobry" - wszyscy zaliczają tak samo durnie śmieszne gleby - tym samym są dla mnie wasze wojny. Co do kynologicznych porównań, to samozwańczy profesor filologii stosowanej pierwszy posunął się do nich, ja tylko odpowiedziałem mu tym samym w możliwie złośliwy sposób.
I - mimo że nie widzę szczególnego powody by cię obrażać - nie przeceniaj znaczenia swojej osoby dla mnie. Nie przypominam sobie byś była przez dłuższą chwilę przedmiotem dyskusji w która byłem "zaangażowany".
Co innego mój idol Return...
- Liczba postów:
- 4,216
- Liczba wątków:
- 12
- Reputacja:
-
3
ostatnie zdanie bylo skierowane na zapas i do wszystkich

po mnie w sumie splywa to co sie pisze, ale lubie znac powody takiego zachowania.
No to juz zreszta nie jest wazne. Dobranoc
warsadal; a wiesz, ze ja tez lubilam.. Teraz to juz w czasie przeszlym
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me
- Liczba postów:
- 1,702
- Liczba wątków:
- 3
- Reputacja:
-
0
Kolega Ksionrze jawi mi się jako postać żywcem wyjęta z filmów akcji klasy B rodem z lat 80.Sam skromnie siebie opisał jako ,,dobrze zbudowany,niebieskooki blondyn",któremu doprawdy niewiele jest w stanie zagrozić ,gdyż - ,,ekipki latające na dziesionę raczej mają minimum zmysłu percepcji i wybierają "lamusów".Jako ,ze koleje losu zdaja sie niemożliwymi do przewidzenia,nasz hero przygotowany jest i na taki niemiły(dla dresów?) bieg wydarzen - ,,Gdybym znalazł się w takiej sytuacji skorzystałbym z umiejętności które przez lata niespokojnego zycia nabyłem".No tak,zapewne wychowywany przez mnichów Shaolin,juz od wczesnego dziecinstwa zmuszony był do ciagłych konfrontacji ze ,,złymi ludzmi" w imie sprawiedliwości.Po ataku Vomitora,czy tez po użyciu przez Kela słowa,,Aryjczyk" w topicu o K88,Ksionrze niczym Superman chyżo przybył bronić biednych i uciśnionych ,wykazujac w swych postach zaangazowanie godne Michaela Dudikoffa ze swych ,,najlepszych" lat.Jak przystało na prawdziwego macho jest on równiez indywidualistą pogardliwie spoglądającym na otaczający go,pełen nieprawości świat- nie ma tematu by nie padły słowa w rodzaju ,,w dupie mam 98% uzytkowników ", ,,że przysłowiowe gówno mnie obchodzą wasze wzajemne koligacje i takie samo gówno w zasadzie obchodzą mnie powody niesnasek pomiędzy poszczególnymi uzytkownikami forum".Nie wiem jak wy,ale ja czekam na więcej! Kill!!
![[Obrazek: f433e6e70962e617.jpg]](http://images39.fotosik.pl/274/f433e6e70962e617.jpg)
Czas przeorania to czas oczyszczenia