- Liczba postów:
- 3,190
- Liczba wątków:
- 61
- Reputacja:
-
0
To dziwne, jeszcze tydzień temu słyszałem, że właśnie po przedefinowaniu pojęcia "planeta" ich ilość się powiększy - miał dojść m.in. Haron. Szybko zmnienili zdanie ; ).
- Liczba postów:
- 4,127
- Liczba wątków:
- 2
- Reputacja:
-
0
No ale wtedy przecież trzeba by troche jeszcze tych planet dorobić i by sie bajzel zrobił. Pluton zresztą od samego odkrycia wzbudzał spore kontrowersje, wg mnie to jest słuszna decyzja.
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
- Liczba postów:
- 625
- Liczba wątków:
- 10
- Reputacja:
-
0
sie pochwale nowym zdjeciem xD w odpowiednim topicu
- Liczba postów:
- 1,828
- Liczba wątków:
- 11
- Reputacja:
-
0
Cytat:nie... to akurat jest słodka prawda
Czasem mam wątpliwości, czy mój brat nie dorwał się do kompa i nie próbuje kontynuować swej kabareciarskiej działalności, tylko tu prezentuje już najgorsze z nagorszych swoich dokonań.
"All that's left to say is: Farewell"
- Liczba postów:
- 4,216
- Liczba wątków:
- 12
- Reputacja:
-
3
^
moj przyjaciel robi tatuaze

Juz polowe naszych znajomych wydziaral, za cos takiego to by ze 100 wzial

ale tribale sa a fe
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me
- Liczba postów:
- 625
- Liczba wątków:
- 10
- Reputacja:
-
0
niech tylko ktos skopiuje moj wzor a zabije go golymi rekami :] sam rysowalem wzor wiec spadac xD
mi sie tam podobaja tribale i mowcie co chcecie, za moj dalem 180 w studiu, normalnie za takie biora okolo 3-4 stowy bo duuuzo pracy przy nim jest, oj duzo
- Liczba postów:
- 1,702
- Liczba wątków:
- 3
- Reputacja:
-
0
Niedługo wstawię nowe foty żeby sie laski mogły trochę pospuszczać
![[Obrazek: f433e6e70962e617.jpg]](http://images39.fotosik.pl/274/f433e6e70962e617.jpg)
Czas przeorania to czas oczyszczenia
- Liczba postów:
- 625
- Liczba wątków:
- 10
- Reputacja:
-
0
ksiaze a ty wes sie uspokoj, po pierwsze nie powtarzaj sie ze mi nie jedziesz, nawet jakbys jechal to by mi to zwisalo, a sam sobie nie wymyslilem ze jest skomplikowany, gosc ktory go robil mowil ze jest dosc dziwny i specyficzny do zrobienia, a jesli chodzi o na prawde skomplikowane to widzialem takie, bylem przy robieniu takich i nigdzi nie powiedzialem ze moj jest najtrudniejszy z trudnych...
ogolnie rzecz biorac podchodz do zycia troche na luzie a nie jak mafioso z lat 80 (nie zapomne tego porownania xD)
i nie jestem twoim ziomkiem