• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

rozmowy nie całkiem kontrolowane :>

Valhalla napisał(a):dziekowka ;P chyba nigdy w zyciu nie bylam tak wkurwiona jak dzis.
godzina jeszcze ta ze mozesz zadzwonic do kogos i isc sie najebac na ostra impreze Wink
Odpowiedz

na 8 mam do szkoly, na 10h ide, i musze esej skonczyc, a kurwa nic nie rozumiem z tego co pisze.
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me
Odpowiedz

Valhalla napisał(a):na 8 mam do szkoly, na 10h ide, i musze esej skonczyc, a kurwa nic nie rozumiem z tego co pisze.

no to padly opcje wszystkie.
Odpowiedz

nic tylko sie zajebac ;] ciezka sesja bedzie oj oj
edit; jest godzina 03;02 a ja wlasnie skonczylam pisac. koncowka jest porazajaca, jak mnie za ten esej ze studiow nie wyjebia to sie zdziwie.
Odpowiedz

Valhalla napisał(a):o czym? ;D

o UE.
Odpowiedz

Val,podrzuć ten esej Kelowi to Ci napisze od nowa Big Grin Ja mogę dzisiaj co najwyżej rzucić okiem,bo sam jestem zajętyWink
Odpowiedz

Boli mnie łeb. Evil or Very Mad Może mi ktoś strzelić w nogę, żebym o nim zapomniał?
Master of pizza pulling the strings!
Odpowiedz

usiądź na drążku dźwigni zmiany biegów, vomitor mówi że pomaga
Odpowiedz

Acrid napisał(a):o UE.
tube chesz? ;D

Krzychun napisał(a):Val,podrzuć ten esej Kelowi to Ci napisze od nowa Big Grin Ja mogę dzisiaj co najwyżej rzucić okiem,bo sam jestem zajętyWink
pierdole juz ten esej Big Grin
Odpowiedz

A ja kurwa zdałem praffko i chuj !!! Nic mi nie popsuje humoru już dzis !!! Kill!!!
It rained, but we cheered ...
Odpowiedz

kurwa, nie dość że jakis zjeb piroman po raz n-ty podpalił zsyp w moim bloku(w 2007 było chyba z 15 pożarów + jeden alarm bombowy), to jeszcze jakieś chorzowskie ciule sobie własnie wyją pod moim 100% katowickim blokiem:[ ale chyba własnie pały podjechały, jest dobrze Big Grin
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

No chorzowscy są z lekka wkurwieni , bo GieKSa ponoć wczoraj jakiś łomot im spuściła ( szczegółów za bardzo nie znam)
[Obrazek: gieksaflaga2.gif]
Odpowiedz

była true akcja - gieksiarze o 5 rano się wdupili do 830 na Stawowej i spuścili wszystkim pasażerom wpierdol, co zresztą nie uważam za szczególnie mądrą akcje, ponoć całość trwała max 5 minut.
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

normalnie was podziwiam Big Grin jakis czas temu "zwiedzałem" sobie śląsk i gdy trafiłem na ulice Gliwicką w Katowicach to wtedy zrozumiałem co to znaczy górny sląsk Wink
Odpowiedz

Tomash napisał(a):była true akcja - gieksiarze o 5 rano się wdupili do 830 na Stawowej i spuścili wszystkim pasażerom wpierdol, co zresztą nie uważam za szczególnie mądrą akcje, ponoć całość trwała max 5 minut.
Tutaj o tym piszą:

http://www.tvn24.pl/12690,1535784,wiadomosc.html

Akcja na pewno zbyt mądra nie była/

Cytat:jakis czas temu "zwiedzałem" sobie śląsk i gdy trafiłem na ulice Gliwicką w Katowicach to wtedy zrozumiałem co to znaczy górny sląsk

A co masz konkretnie na mysli? Poza tym tak w ogóle to ty też mieszkasz na Śląsku.
[Obrazek: gieksaflaga2.gif]
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 11 gości