01-19-2008, 12:38 AM
Valhalla napisał(a):dziekowka ;P chyba nigdy w zyciu nie bylam tak wkurwiona jak dzis.godzina jeszcze ta ze mozesz zadzwonic do kogos i isc sie najebac na ostra impreze

Valhalla napisał(a):dziekowka ;P chyba nigdy w zyciu nie bylam tak wkurwiona jak dzis.godzina jeszcze ta ze mozesz zadzwonic do kogos i isc sie najebac na ostra impreze
Valhalla napisał(a):na 8 mam do szkoly, na 10h ide, i musze esej skonczyc, a kurwa nic nie rozumiem z tego co pisze.
Valhalla napisał(a):o czym? ;D
Acrid napisał(a):o UE.tube chesz? ;D
Krzychun napisał(a):Val,podrzuć ten esej Kelowi to Ci napisze od nowapierdole juz ten esejJa mogę dzisiaj co najwyżej rzucić okiem,bo sam jestem zajęty
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Tomash napisał(a):była true akcja - gieksiarze o 5 rano się wdupili do 830 na Stawowej i spuścili wszystkim pasażerom wpierdol, co zresztą nie uważam za szczególnie mądrą akcje, ponoć całość trwała max 5 minut.Tutaj o tym piszą:
Cytat:jakis czas temu "zwiedzałem" sobie śląsk i gdy trafiłem na ulice Gliwicką w Katowicach to wtedy zrozumiałem co to znaczy górny sląsk