• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

rozmowy nie całkiem kontrolowane :>

ale Andrew G pokazał klase. Myślałem że już po nim jak pół walki walczył bez oka. Ale pokazał gówniarzowi miejsce w szeregu. Szkoda tylko że tak w pełni dojrzał dopiero teraz.
BLOOD SUGAR SEX MAGIK - the best thing since bread came sliced
[Obrazek: redpapryczkipk7.jpg]
Odpowiedz

RamzeS napisał(a):Akcja na pewno zbyt mądra nie była/

No nie była, nie była.. a już 2 lutego na śląskim mecz Ruch - Górnik, czuje że zaś będzie jakiś rozpierdol.
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

Przemek87 napisał(a):ale Andrew G pokazał klase. Myślałem że już po nim jak pół walki walczył bez oka. Ale pokazał gówniarzowi miejsce w szeregu. Szkoda tylko że tak w pełni dojrzał dopiero teraz.

Daj pan spokój. Gdyby Mollo po 7 rundzie nie zaczął zachowywać się jak żul po kilku winach, to byloby naprawdę ciężko bez jednego oka. Poprostu zaczął się dziad ustawiać do loda. Myślałem że się sam znokautuje w końcu, tak ładnie stał na nogach. Z tym okiem to fakt, ale bez przesady. Andrzejowi jeszcze trochę brakuje i nie wiem czy da radę to nadrobić. Obaczymy.
Odpowiedz

Tomash napisał(a):ale chyba własnie pały podjechały, jest dobrze
ty frajerskie nasienie

przyczajony frajer, ukryty ćwok
Odpowiedz

a na mysli mam stare z czerwonej cegły budownictwo, wąskie drogi z jebitnymi ubytkami i czarny kopalniany osad na wszystkim co sie rusza. Być może to nie jest kolebka tego prawdziwego górnego śląska, ale jak najbardziej wawrło to na mnie ogromne pozytywne wrażenie. No ja niby mieszkam na Śląsku, ale dolnym (tak konkretnie to na opolszczyźnie ;p) ale ten Dolnyślask z Górnym ma chyba wspolną nazwe Sląsk.
Odpowiedz

Książę napisał(a):ty frajerskie nasienie

ta, pewnie miałem wyjść pod blok i wszystkim po kolei napierdolić, jasne, świetna myśl. Albo czekać aż debile zjarają cały mój blok, no pewnie.
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

Książe by tak zrobił!!
(gdyby nie był zajęty wieczną napinką na tym forum Confusedhock: )
Odpowiedz

Kamil-Reloaded napisał(a):No ja niby mieszkam na Śląsku, ale dolnym

a czasami nie na śląsku opolskim ??
Odpowiedz

Kamil-Reloaded napisał(a):No ja niby mieszkam na Śląsku, ale dolnym (tak konkretnie to na opolszczyźnie ;p) ale ten Dolnyślask z Górnym ma chyba wspolną nazwe Sląsk.

scared - spierdalaj
Odpowiedz

Sacred napisał(a):a czasami nie na śląsku opolskim ??
Nie, Namysłów , choć administracyjnie należy do województwa opolskiego, to historycznie do Dolnego Sląska. A czegoś takiego jak Śląsk Opolski w zasadzie nie ma. Opole jest historyczną stolicą Górnego Śląska i opolszczyzna jako taka to Górny Śląsk. Tak więc drogi Kamilku , nie mieszkasz na opolszczyźnie.
[Obrazek: gieksaflaga2.gif]
Odpowiedz

No tak własnie, ale opolszczyzną jako tako okresla sie województwo opolskie, wieć niby opolszczyzna. Ale moje miasto jest tak połozone, że do przekroczenia granicy woj. dolnośląskiego wystarczy rower, a nawet spacer z buta. Administracyjnie z pewnoscią jest to opolszczyzna, geograficznie czyteż historycznie dolnyśląsk :> chyba ;P
Odpowiedz

Kamil-Reloaded napisał(a):geograficznie czyteż historycznie dolnyśląsk :> chyba ;P
Na pewno dolny.

Tomash napisał(a):2 lutego na śląskim mecz Ruch - Górnik

2 marca
[Obrazek: gieksaflaga2.gif]
Odpowiedz

też jestem z Dolnego Embarrassed
Odpowiedz

nie tylko Ty Tongue Val, seelenleib, kiedyś Elvis jeszcze paru by sie znalazło ;>
Odpowiedz

Ale ja 'jestem z' a 'nie mieszkam w' Embarrassed
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 16 gości