09-05-2006, 06:52 PM
True postawa.
Rotfl'n'lol
KubusPuchatek napisał(a):Czosnek, pierwszy dzien w nowym LO i juz sprawdzian z angielskiego+ do tego zapowiedziane testy z niemieckiego, gegry oraz bioli [piatek]. Fantastycznie ;]
KubusPuchatek napisał(a):Czosnek, pierwszy dzien w nowym LO i juz sprawdzian z angielskiegoWyluzuj. Pewnie nauczyciele chcą po prostu sprawdzić ile pamiętacie z gimnazjum+ do tego zapowiedziane testy z niemieckiego, gegry oraz bioli [piatek]. Fantastycznie ;]
Balthor napisał(a):po tym jak na 13 lvl ktos mnie perfidnie ubil w silkroad mam dziwne przeczucia ze ta gra jest lewa.. podoba mi sie wszystko ale sorry pvp od 20 lvl a tu gine z rak jakiegos typka na lvl 13 o_O
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Balthor napisał(a):powiem szczerze ze jednak moge grac po nockach xD co tam szkola i matura"Tucznika" moim zdaniem najlepiej robić albo pure str albo hybrydę z naciskiem na str, zbroja to albo garment albo protector, a z magii stawiałbym na cold (spowalnia), ewentualnie fire (max damage).hehe
Tez gram na Alps,
powiedz mi jak nejlepiej lucznika rozplanowac? bo jak narazie idzie mi bardzo dobrze, tyle ze nabija sie powoli bardzo bo mobki malo expa daja.
co do gildii to czemu nie.
-> OnyBic jakby co.
The Stig napisał(a):...Kamael dowal mu jeszcze jedno ostrzeżenie, jak wróci to się znów chłopaczek zdziwi