• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

rozmowy nie całkiem kontrolowane :>

RamzeS napisał(a):Zawsze wiedziałem ze jesteś przygłupem , teraz już mam pewność. A teraz możesz wypierdalać , zasrańcu.

teraz tylko czekam az mi powiesz ze mierze innych swoja miara i zaczniesz uzywac staropolskiej skladni, bo chyba tylko tego brakuje zebym cie z kims pomylil
Odpowiedz

WOJNA ! Big Grin
Odpowiedz

IstnyKurwaRomantyk napisał(a):teraz tylko czekam az mi powiesz ze mierze innych swoja miara i zaczniesz uzywac staropolskiej skladni, bo chyba tylko tego brakuje zebym cie z kims pomylil
Co miałem na twój temat do powiedzenia to juz powiedzialem.
[Obrazek: gieksaflaga2.gif]
Odpowiedz

RamzeS napisał(a):Co miałem na twój temat do powiedzenia to juz powiedzialem.
ty pizdo
Odpowiedz

Ranisz me uczucia, Krzysiu.
Odpowiedz

Szczerze powiedziawszy Ramzes jest jaki jest, był jaki był (dla mnie Laughing ), ale Ramzes to najstarszy user forum i kurwa jego mać należy mu sie szacun, bo jak sie go "czyta" z boku to jakby nie patrzec kurwa jego mać ma rację.
Odpowiedz

Kamilku , no normalnie rozczuliłem sie czytając te słowa. Mordo ty moja :*
Odpowiedz

kurwa twoja mac
Odpowiedz

RamzeS napisał(a):Ranisz me uczucia, Krzysiu.
zaraz zranię też twój anus
Kamil-Reloaded napisał(a):Szczerze powiedziawszy Ramzes jest jaki jest, był jaki był (dla mnie Laughing ), ale Ramzes to najstarszy user forum i kurwa jego mać należy mu sie szacun, bo jak sie go "czyta" z boku to jakby nie patrzec kurwa jego mać ma rację.
a ty się tępaku nie wpierdalaj jak dorośli rozmawiają. Miałeś ochronkę pierwszy tydzień, ale tera albo do kąta albo jechane. jak chcesz to sobie szanuj byle ciecia za to że jest starszy, możesz też respektem darzyć meneli pod nocnikiem, ja wbijam, czy cie boli czy nie
Odpowiedz

Książę napisał(a):zaraz zranię też twój anus
Chciałbyś.
Odpowiedz

książe i co sie tak preżysz ? stara ci rure od odkurzacza zabrała czy co ? ja rozumiem ze legendarne forum RMS to dla ciebie raj w którym mozesz sobie pokurwowac na lewo i prawo, i pokazac jaki ty to jestes wyjątkowy. Nie wiem czy wiesz, ale ja na tym forum siedze juz jakiś prawie tysiąc dni i niejedno przeżyłem Laughing wiec naprawde mozesz klnąc pierdzieć ile wzlezie a mi nawet włos z dupy nie spadnie. Tak wiec juz na przyszłość mówie ci spierdalaj
Odpowiedz

Po pierwsze kamilku: to że siedzisz tu tysiąc dni, to nie zmienia że jestes tępą pizdą.
Po drugie: to do ciebie rodzony brat sie nie przyznawał przez dwa i pół roku, więc przemyśl to.

PS.
kSIąŻę krzyŻtof
Użytkownik ma BANA
Dni na forum: 1241

jeżeli to już ma dla ciebie takie wielkie znaczenie
Odpowiedz

faktycznie zły brat...

PS. miales nick al'a dziecka neostrady
Odpowiedz

Valhalla
Dni na forum: 1319

spierdalajcie wszyscy bo Acridem poszczuje, on jeszcze dluzej. Surprised