• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

rozmowy nie całkiem kontrolowane :>

Książę napisał(a):
Valhalla napisał(a):nie oceniaj ludzi przez pryzmat wlasnej osoby, to, ze tak lubisz nie jest rownoznacze z tym ze ja tez.
spierdalaj do womitora
Książę napisał(a):
Kamil-Reloaded napisał(a):tak, bo armata była w tobie
błysnąłeś jak flesz na sesji twojej starej, jak pozowała do zdjęć dla pewnej gazety w towarzystwie pięciu nagich panów którzy na zmianę ja dojeżdżali
Jak ona do Vomitora, to ty do Kela Confusedhock:
Odpowiedz

Ale coś w tym jest, że każdy pojazd Krzysia dotyczy spraw ,,około-analnych" Angry
[Obrazek: f433e6e70962e617.jpg]
Czas przeorania to czas oczyszczenia
Odpowiedz

Jestes niesamowicie odkrywczy Tongue
Odpowiedz

Necro Desecrator napisał(a):Ale coś w tym jest, że każdy pojazd Krzysia dotyczy spraw ,,około-analnych" Angry

te wszystkie podjazdy to nic innego jak autopsja wzięta z jego dzieciństwa Angry
Odpowiedz

Cytat:Zanim by do kogokolwiek dobiegł,3 razy by zadyszki dostał

i tak by cie jednym strzałem rozjebał
Odpowiedz

gdzie tam, takiego byka?
Odpowiedz

raf667 napisał(a):
Cytat:Zanim by do kogokolwiek dobiegł,3 razy by zadyszki dostał

i tak by cie jednym strzałem rozjebał
Ciebie tym bardziej,undergrałndowcu
[Obrazek: lakihu2.jpg]
Odpowiedz

kamil, zoltan, corpse i valhalla po jednej stronie. az strach sie bac takiej ekipy
Odpowiedz

Ramzes,takie pytanie mam. Dużo sie mowi o przebudowie dworca w Katowicach. Ale dlaczego nie uruchomić starego budynku? Po remoncie mielibyście świetny obiekt. Nie wierze,ze tak wielkim problemem byłoby trochę inne ustawienie torów. Poza tym przebudowa obecnego dworca to konieczność zamknięcia tamtej części miasta na długi czas. Tak to widzę.
Odpowiedz

Książę napisał(a):Po pierwsze kamilku: to że siedzisz tu tysiąc dni, to nie zmienia że jestes tępą pizdą.
Po drugie: to do ciebie rodzony brat sie nie przyznawał przez dwa i pół roku, więc przemyśl to.

Tak, następnym razem dam w podpisie - Kamil to mój brat. Po pierwsze, od kiedy to musze się tutaj przyznawać, kto jest moim bratem.
Odpowiedz

Krzychun napisał(a):dlaczego nie uruchomić starego budynku?

Wydaje mi się że stary budynek byłby po prostu za mały. Poza tym ma prywatnego właściciela, który chce coś tam zrobić(moim zdnaiem byłoby to idealne miejsce na teatr lub sale koncertową z prawdziwego zdarzenia, ale pewnie zaś powstaną tam jakieś ciulate sklepy). A "nowy" dworzec wg. mnie nie jest wcale zły, tylko trzeba by go porządnie wyczyścić(co jak się niedawno okazało jest możliwe) oraz wywalić wszystkich meneli, na co niestety nie zgadzają się różne dziwne organizacje charytatywne. I sprawa jest w tzw. dupie.
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

Ghost_82 napisał(a):Po pierwsze, od kiedy to musze się tutaj przyznawać, kto jest moim bratem.

Ale już pomijając wszystko chyba już pisałeś o tym kiedyś, i to dość dawno.
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

Nie wiem, nie przypominam sobie Rolleyes
Odpowiedz

Krzychun napisał(a):Ale dlaczego nie uruchomić starego budynku?
Raz , że jest za mały - dlatego zresztą zbudowano po wojnie nowy większy dworzec,dwa że o ile dobrze pamiętam, (ale nie mam w tej chwili czasu szukać źródeł tej wiadomości) to budynek starego dworca i kilka okolicznych wykupił ponoć ten były piłkarz, Koźmiński i ma to wyremontować i zrobić tam jakieś luksusowe centrum handlowo - gastronomiczne.
Krzychun napisał(a):Nie wierze,ze tak wielkim problemem byłoby trochę inne ustawienie torów
Przy tej ilości pociągów jakie przez Katowice codziennie przejeżdzają?

Tomash napisał(a):A "nowy" dworzec wg. mnie nie jest wcale zły, tylko trzeba by go porządnie wyczyścić(co jak się niedawno okazało jest możliwe)

Oczywiście że nie jest zły:

http://miasta.gazeta.pl/katowice/1,35019,4190232.html
[Obrazek: gieksaflaga2.gif]
Odpowiedz

Tomash napisał(a):Wydaje mi się że stary budynek byłby po prostu za mały

Największym problemem nowego dworca jest to,ze perony umiejscowione są na powierzchni. Powinni to rozwiązać tak jak na centralnym. Tam jeden peron jest wielkości małego bloku,a budynek dworca na powierzchni malutki. Stary budynek faktycznie mógłby zostać wykorzystany na wiele ciekawych sposobów. Zobaczymy co z tego wyjdzie.
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 20 gości