09-08-2006, 07:32 PM
Badzcie grzeczne dzieci,Ja juz dzisiaj skonczylem na komendzie

Krzychun napisał(a):Badzcie grzeczne dzieci,Ja juz dzisiaj skonczylem na komendzieSie lepiej matmy ucz, bo pan minister zafundował Twojemu rocznikowi obowiązkową maturę z tegoż przedmiotu
Krzychun napisał(a):Badzcie grzeczne dzieci,Ja juz dzisiaj skonczylem na komendzie
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Vomitor napisał(a):Krzychun napisał(a):Badzcie grzeczne dzieci,Ja juz dzisiaj skonczylem na komendzie
Z jakiej okazji?
Krzychun napisał(a):Vomitor napisał(a):Krzychun napisał(a):Badzcie grzeczne dzieci,Ja juz dzisiaj skonczylem na komendzie
Z jakiej okazji?
Piwka sobie kupowalem iiiiii jak nas capneli pod sklepem,łohoho. Ale fajnie bylo,przebadali nas 20 letnim alkomatem spisali zeznania i puscili do domu..i tyle.Chyba zostane policjantem;p
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Vlkodlak napisał(a):a ja piłam wino na przystanku w środku miasta i nikt mnie nie łapał
ale to może dlatego, że zostało przelane do kartonika po soczku owocowym :>
Tomash napisał(a):No ja niedawno piłem wino ZA przystankiem, po czym się obudziłem na zupełnie innym przystanku. czary jakieś czy co?!
Kamael napisał(a):Mam pytanie - Wam też od kilku dni forum tak powoli się ładuje?
Tomash napisał(a):Vlkodlak napisał(a):a ja piłam wino na przystanku w środku miasta i nikt mnie nie łapał
ale to może dlatego, że zostało przelane do kartonika po soczku owocowym :>
No ja niedawno piłem wino ZA przystankiem, po czym się obudziłem na zupełnie innym przystanku. czary jakieś czy co?!
Vomitor napisał(a):Kamael napisał(a):Mam pytanie - Wam też od kilku dni forum tak powoli się ładuje?
No.. :/