• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

rozmowy nie całkiem kontrolowane :>

Badzcie grzeczne dzieci,Ja juz dzisiaj skonczylem na komendzie Laughing
Odpowiedz

Krzychun napisał(a):Badzcie grzeczne dzieci,Ja juz dzisiaj skonczylem na komendzie Laughing
Sie lepiej matmy ucz, bo pan minister zafundował Twojemu rocznikowi obowiązkową maturę z tegoż przedmiotu Big GrinBig Grin
Odpowiedz

Krzychun napisał(a):Badzcie grzeczne dzieci,Ja juz dzisiaj skonczylem na komendzie Laughing

Z jakiej okazji?
Rotfl'n'lol
Odpowiedz

Pewnie dosięgnął go zbyt miocno jakiś rodzaj splendoru Laughing
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

Vomitor napisał(a):

Z jakiej okazji?

Piwka sobie kupowalem iiiiii jak nas capneli pod sklepem,łohoho. Ale fajnie bylo,przebadali nas 20 letnim alkomatem spisali zeznania i puscili do domu..i tyle.Chyba zostane policjantem;p
Odpowiedz

Krzychun napisał(a):
Vomitor napisał(a):

Z jakiej okazji?

Piwka sobie kupowalem iiiiii jak nas capneli pod sklepem,łohoho. Ale fajnie bylo,przebadali nas 20 letnim alkomatem spisali zeznania i puscili do domu..i tyle.Chyba zostane policjantem;p

I nawet mandatu nie dostałeś? Paaaanie, daj pan spokój...
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

A dzisiaj sie dowiedzialem,ze kumpel zdarzyl 2 piwa w krzaki schowac Laughing
Odpowiedz

a ja piłam wino na przystanku w środku miasta i nikt mnie nie łapał Big Grin
ale to może dlatego, że zostało przelane do kartonika po soczku owocowym :>

swoją drogą z Rosji bodajże można przywieźć wódkę w kartonikach, takich małych, ze słomką. Moja babcia sobie przywiozła i po parku z wódeczką chodziła, a każdy myślał, że to soczek Laughing
Taki strach odczuwa się patrząc w mrok i widząc tam coś, co przymierza się, by cię pożreć

[Obrazek: 482c918c35ffee755d8c200b0b956109.jpg]
Odpowiedz

Vlkodlak napisał(a):a ja piłam wino na przystanku w środku miasta i nikt mnie nie łapał Big Grin

No ja niedawno piłem wino ZA przystankiem, po czym się obudziłem na zupełnie innym przystanku. czary jakieś czy co?!
Odpowiedz

Tomash napisał(a):No ja niedawno piłem wino ZA przystankiem, po czym się obudziłem na zupełnie innym przystanku. czary jakieś czy co?!

To pewnie jakis spisek...czy masz jakis wrogow?? Laughing
Odpowiedz

Mam pytanie - Wam też od kilku dni forum tak powoli się ładuje? Zauważyliście w ogóle jakieś problemy z działaniem?
Odpowiedz

Sa jakies bledy w strukturze, gdy klika sie na link do ostatniego postu w temacie czasem wyskakuje "brak postow dla tego tematu"
Odpowiedz

Kamael napisał(a):Mam pytanie - Wam też od kilku dni forum tak powoli się ładuje?

No.. :/
Rotfl'n'lol
Odpowiedz

Tomash napisał(a):
Vlkodlak napisał(a):a ja piłam wino na przystanku w środku miasta i nikt mnie nie łapał Big Grin

No ja niedawno piłem wino ZA przystankiem, po czym się obudziłem na zupełnie innym przystanku. czary jakieś czy co?!

To prawsłowiański sekret teleportacji czasoprzestrzennej. Tępe amerykańce od lat nad tym kombinują. A wystarczy tylko trochę czystej Big Grin Laughing [/img]
Ten kto gwiazdę w locie schwyta
Sprawi dziecko mandragorze
Wie skąd diabeł wziął kopyta
Albo czemu gasną zorze
Umie słuchac syren śpiewu
Strzec się zawistników gniewu
Ten jedyny
Zna krainy
Gdzie nie znajdzie fałsz gościny
Odpowiedz

Vomitor napisał(a):
Kamael napisał(a):Mam pytanie - Wam też od kilku dni forum tak powoli się ładuje?

No.. :/

za dużo o pedałach i gayach piszecie Laughing
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 39 gości