01-23-2008, 09:17 AM
![[Obrazek: o_rly.jpg]](http://www.farfromneutral.com/exodus/wp-content/uploads/2007/03/o_rly.jpg)
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Książę napisał(a):hahah co za jebane kółeczko wzajemnej adoracji! "tak tak, dopiecz mu!"Jakiemu "mu" przecież ty botem jesteś
jesteście jak Samoobrona, tylko japy macie brzydsze
Cytat:czyli jesteś obsraniec?Klękaj do miecza!
Cytat:czyli jesteś obsraniec?
Valhalla napisał(a):masz browar!Też nowość, przecież ty każdemu tu stawiasz
Flying Corpse napisał(a):Klękaj do miecza!najpierw mnie pobij
-Rene- napisał(a):Ghost_82 napisał(a):Za bardzo se to wziełaś do sercaŻe bierzesz kamila na miękko to już tylko twój dil. W takie rzeczy to ja się mieszać nie chcę.My to bierzemy na miękko, ty tym bardziej powinnaś.
książe napisał(a):dawaj korwa, weź brata, przyjeżdżaj i sie ponapierdalamy kozaku.
jak ty w jechankach nawet nie bronisz brata, to w realu pewnie palisz gumę lepiej niż w tokyo drifcie
Ghost_82 napisał(a):Po pierwsze do tego nie byłby mi potrzebny bratracja, jego obecność nic by nie zmieniła
Ghost_82 napisał(a):I jak narazie, to ty tutaj nadajesz humorystyczny wizerunek tego forumkurwa olśnienie!!
Ghost_82 napisał(a):I jak narazie, to ty tutaj nadajesz humorystyczny wizerunek tego forum
książe napisał(a):kurwa olśnienie!!
no brawo, bo ja już myślałem że wszystko się tu dzieje na poważnie
-Rene- napisał(a):Też nowość, przecież ty każdemu tu stawiaszjakos tobie nie, a poza tym widocznie mnie stać.
Ghost_82 napisał(a):Czy ja napisałem że jego bioreNohock:
Ghost_82 napisał(a):My to bierzemy na miękko, ty tym bardziej powinnaś.
Cytat:Tak bardziej dla zrozumienia napisze, że chodziło mi o to, co tu sie dzieje.A dzieje się to, że z niego kręci równo nawet przemek.
Valhalla napisał(a):jakos tobie nie, a poza tym widocznie mnie stać.Ma się rozumieć że cię stać, żularniana stokrotko
-Rene- napisał(a):Ma się rozumieć że cię stać, żularniana stokrotkoz toba porozmawiam jak dojrzejesz, bo poki co brak ci inteligencji emocjonalnej.