• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

rozmowy nie całkiem kontrolowane :>

Musisz być szalenie czarującym człowiekiem skoro szczury spierdalają i wolą żyć w kiblu niż przebywać w twoim towarzystwie
Odpowiedz

Jesli chcialbyś wiedziec ,to zarąbiście mnei lubia, a ,że to gryzon to wejdzie zawsze gdzieś i nabroi. Przed chwilą poraz któryś z rzedu przegryzly mi kabel od netu. Ale co tam lutownica w dłoń i jazda :].
It rained, but we cheered ...
Odpowiedz

kurwa,obudzilem sie z łapą pokaleczona- wie ktos moze co ja wczoraj na miescie wyrabiałem?

edit: trzy tygodnie bez faj
[Obrazek: f433e6e70962e617.jpg]
Czas przeorania to czas oczyszczenia
Odpowiedz

kurwa,obudzilem sie z łapą pokaleczona- wie ktos moze co ja wczoraj na miescie wyrabiałem?

edit: trzy tygodnie bez faj
Odpowiedz

jak mozna wytlumaczyc dubel postow, gdzie jeden jest z godziny 2:55 pm a drugi 3:31 pm? Twoj net chyba rozpierdala suty Mr. Green
Odpowiedz

Jakis czas temu duch Aleistera Crowleya opanował mojego kompa i stad te kwiatki,poczatkowo myslalem ze to wasza wina
Odpowiedz

[Obrazek: a012sy2.th.jpg]

brakuje nam z staruszkiem 'troche', moze ktos wspomoze? ;P
Odpowiedz

Necro Desecrator napisał(a):Jakis czas temu duch Aleistera Crowleya opanował mojego kompa i stad te kwiatki,poczatkowo myslalem ze to wasza wina
swoją ironią rozzłościłeś jakiegoś magicznego blekmetala +5, rzucił na ciebie klątwę i siedzi ci w kompie jakiś poltergeist
Odpowiedz

"Dzieci, nie znacie mnie? Dzieci..."

ja pierdziele, ponad 27964 posty nieprzeczytane... psiakrew, dużo do nadrabiania.

ehm, dzień dobry Confusedhock:
Paszkwil (wł. pasquillo) to utwór literacki, często anonimowy lub publikowany pod pseudonimem, skierowany przeciw konkretnej osobie, ośmieszający ją w sposób oszczerczy i obelżywy.
Odpowiedz

cześćSmile
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

Książę napisał(a):
Necro Desecrator napisał(a):Jakis czas temu duch Aleistera Crowleya opanował mojego kompa i stad te kwiatki,poczatkowo myslalem ze to wasza wina
swoją ironią rozzłościłeś jakiegoś magicznego blekmetala +5, rzucił na ciebie klątwę i siedzi ci w kompie jakiś poltergeist

chyba tak bo zaczelo bic od mojego kompa chłodem, mizatropią, mrokiem i śmiercią
Odpowiedz

Acrid - masakra ;P

Frustra milo widziec po szalenie dlugiej nieobecnosci Smile
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me
Odpowiedz

Necro Desecrator napisał(a):
Książę napisał(a):

chyba tak bo zaczelo bic od mojego kompa chłodem, mizatropią, mrokiem i śmiercią

A siarką nie zaczęło czasem capić?
[Obrazek: gieksaflaga2.gif]
Odpowiedz

kurrrwaaaa moja głowaaaaaaaaaa :[ kac + niskie ciśnienie, czego chcieć więcej. No i po raz chyba piąty w tym roku sobie skręciłem kostke, jestem zajebisty Big Grin
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

I nie ma to jak jazda baną nr 9 Laughing
Poranna.
[Obrazek: gieksaflaga2.gif]
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 10 gości