12-05-2007, 05:09 PM
Musisz być szalenie czarującym człowiekiem skoro szczury spierdalają i wolą żyć w kiblu niż przebywać w twoim towarzystwie
Necro Desecrator napisał(a):Jakis czas temu duch Aleistera Crowleya opanował mojego kompa i stad te kwiatki,poczatkowo myslalem ze to wasza winaswoją ironią rozzłościłeś jakiegoś magicznego blekmetala +5, rzucił na ciebie klątwę i siedzi ci w kompie jakiś poltergeist
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Książę napisał(a):Necro Desecrator napisał(a):Jakis czas temu duch Aleistera Crowleya opanował mojego kompa i stad te kwiatki,poczatkowo myslalem ze to wasza winaswoją ironią rozzłościłeś jakiegoś magicznego blekmetala +5, rzucił na ciebie klątwę i siedzi ci w kompie jakiś poltergeist
Necro Desecrator napisał(a):Książę napisał(a):Necro Desecrator napisał(a):Jakis czas temu duch Aleistera Crowleya opanował mojego kompa i stad te kwiatki,poczatkowo myslalem ze to wasza winaswoją ironią rozzłościłeś jakiegoś magicznego blekmetala +5, rzucił na ciebie klątwę i siedzi ci w kompie jakiś poltergeist
chyba tak bo zaczelo bic od mojego kompa chłodem, mizatropią, mrokiem i śmiercią
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo