• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

rozmowy nie całkiem kontrolowane :>

Działa wam gie gie?
[Obrazek: gieksaflaga2.gif]
Odpowiedz

mi teraz działa, ale przez AQQ, weźcie se to instalujcie, to nie boli Big Grin
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

A co to takiego?
Odpowiedz

http://aqq.eu/

ściagasz, instalujesz, przy instalacji zakładasz sobie konto w aqq, a potem w opcjach dodajesz sobie swoje gg, tlen i coś tam jeszcze.

dobry program
Odpowiedz

Juz mam
Odpowiedz

w aqq jedna rzecz mnie wkurwia. a mianowicie chmurka przychodzącej wiadomości. nawet po zainstalowaniu pluginu który miał ją zmienić ze zwykłej windowsowkiej na jakąś normalną nic sie nie zmieniło.
też może macie z tym problemy ?? a wogóle to jaką wersje tego aqq użuwacie ?
Odpowiedz

pogoda traci pronciem, walony snieg. ktora chce ze sniezki? Mr. Green
Odpowiedz

e tam, przynajmniej nie wieje, więc wydaje się że jest cieplej mimo że jest zimniej

np. Immortal - at the heart of winter
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

Sacred napisał(a):a mianowicie chmurka przychodzącej wiadomości. nawet po zainstalowaniu pluginu który miał ją zmienić ze zwykłej windowsowkiej na jakąś normalną nic sie nie zmieniło.
mi tam chmurka dobrze chodzi. nie wiem, może się przyzwyczaiłem, a może mi to w ogóle nie przeszkadzało?

Wersja? Hmm, bo ja wiem, jakaś najnowsza, co jakiś czas ściąga aktualizcję.

Śniegu u mnie nie ma, ale zimno i mokro jest.
W dodatku sis i szwagier pojechali na weekend nissanem, a mi zostawili do dyspozycji daewoo tico... żal.pl Mr. Green
Odpowiedz

balzac napisał(a):daewoo tico

[Obrazek: 17348.jpg]
Odpowiedz

noo.
hohoho, przynajmniej umiem prasować, a Ty nie Mr. Green
Odpowiedz

E no co wy, tikacze są jakie są ale fajnie się nimi jeździ, zwłaszcza po mieście. Mają szybki zryw no i zaparkować można łatwiej (:
Nie wygrywa wielkiej batalii ten, kto poprzestanie na prostocie lwa. Trzeba być do tego na równi lwem i lisem, który wyczuwa sieć.
Niccolo Machiavelli
Odpowiedz

Prisca napisał(a):Mają szybki zryw

Big Grin

ale i tak siara sie w tym pokazać ;P

to taki kawał mi sie przypomniał

idzie sobie dziecko do szkoły i nagle podjeżdża samochód. uchyla sie szyba i słychać głos:
-wsiadaj podwioze cie
dziecko nic. no to znowu
-wsiadaj dam ci cukierki
dziecko nic.
-wsiadaj dam ci cukierki i 10 zł...
na to dziecko:
-tato. kupiłeś daewoo to teraz z tym żyj...

no taki żarcik z rana ;P
Odpowiedz

Prisca napisał(a):E no co wy, tikacze są jakie są ale fajnie się nimi jeździ, zwłaszcza po mieście. Mają szybki zryw no i zaparkować można łatwiej (:

samochod bym wolal miec < :
Odpowiedz

LoL każdy by chciał, ja tam nie wybrzydzam. Zazwyczaj się wożę Agilą mamy, bo o Hondzie ojca mogę pomarzyć (:

A co do tikaczy, to mnie tam rybka. Nie mam kompleksu małego samochodu, ale ja jestem kobietą.
Nie wygrywa wielkiej batalii ten, kto poprzestanie na prostocie lwa. Trzeba być do tego na równi lwem i lisem, który wyczuwa sieć.
Niccolo Machiavelli
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 53 gości