02-04-2007, 12:31 AM
balzac napisał(a):Klepać po tyłku, ciekawe czy robi on to linijką?Ty perwersie!
balzac napisał(a):Zresztą ja w Wawie w ogóle nie bywam, nie znam się na Wawie.A ja się nie znam na klepaniu. Linijką po łapach.
![[Obrazek: cheshirecatcopyef2.jpg]](http://img179.imageshack.us/img179/8205/cheshirecatcopyef2.jpg)
balzac napisał(a):Klepać po tyłku, ciekawe czy robi on to linijką?Ty perwersie!
balzac napisał(a):Zresztą ja w Wawie w ogóle nie bywam, nie znam się na Wawie.A ja się nie znam na klepaniu. Linijką po łapach.
-Rene- napisał(a):A ja się nie znam na klepaniu. Linijką po łapach.Mógłby Cię z czystym sumieniem poklepać po łapach. Linijką. Choć też się nie znam.
balzac napisał(a):Mógłby Cię z czystym sumieniem poklepać po łapach. Linijką. Choć też się nie znam.I dopiero teraz mi to mówisz? Nie no bejbe... Nóż w serce normalnie...
-Rene- napisał(a):I dopiero teraz mi to mówisz?Trzeba było wcześniej wspominać o linijce i innych akcesoriach. Profil mam tutaj prawie do roku
-Rene- napisał(a):Nie no bejbeWolę formę Misio. Zajączku.
-Rene- napisał(a):Nóż w serce normalnie...Tak Panie Jezu, tak. Normalnie.
balzac napisał(a):Trzeba było wcześniej wspominać o linijce i innych akcesoriach. Profil mam tutaj prawie do rokuPoprawię się. Może przy okazji znajdę gdzieś w domu cyrkiel.
balzac napisał(a):Wolę formę Misio. Zajączku.Zajączku? Ojej...
-Rene- napisał(a):Poprawię się. Może przy okazji znajdę gdzieś w domu cyrkiel.Postaraj się to przerobimy geometrie, a jak zaliczysz to przejdziemy do trygonometrii.
-Rene- napisał(a):A ja się nie znam na klepaniu. Linijką po łapach.A na wkładaniu linijki do buzi znasz się?
balzac napisał(a):A na wkładaniu linijki do buzi znasz się?
Acrid napisał(a):Może dla niej to wszystko jednobalzac napisał(a):A na wkładaniu linijki do buzi znasz się?
ekierki!
Krzychun napisał(a):Pierdolicie Hipolicie.
Valhalla napisał(a):^
..ze az milo popatrzec