• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

rozmowy nie całkiem kontrolowane :>

warsadal napisał(a):Ale były wczoraj balety hoho Big Grin Aż sobie zajęcia dzisiaj odpuściłem.

Hehe, kiedy wreszcie trafiłem do domu i poszedłem spać przyśniło mi się, że dzwoni do mnie MaFFej i chce pozyczyc garnitur Laughing

No cholera... teraz to już wiem dlaczego nie mogłem się z Tobą dogadać. Byłeś jak widać jakiś niezbyt trzeźwy, że się tak wyrażę. Laughing
[Obrazek: loudness-akira-nevermore-jeff.gif]
Odpowiedz

mam bardzo powazne pytanie-czy ktorys z forumowiczow tu obecnych jest prawnikiem badz zna sie na prawie pracy?
Barça es más que un club
Odpowiedz

^
a co Ci zrobili?
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me
Odpowiedz

Valhalla napisał(a):^
a co Ci zrobili?
albo co im zrobiłeś? Angry
[Obrazek: Slayer_logo.jpg]
Odpowiedz

ZenithalMan napisał(a):mam bardzo powazne pytanie-czy ktorys z forumowiczow tu obecnych jest prawnikiem badz zna sie na prawie pracy?

O ile się nie mylę (wydaje mi się, że kiedyś coś wspominał), Nevermore jest prawnikiem, ale ostatnio coś rzadziej się pojawia, więc nie wiem czy uda Ci się go złapać.
Odpowiedz

http://gospodarka.gazeta.pl/gospodarka/1...01940.html

Cytat: Co drugi młody człowiek w Polsce był obiektem wyzwisk, upokarzania, pogróżek lub szantażu w cyberprzestrzeni. To cyberbullying, czyli przemoc psychiczna w internecie

Według Wikipedii cyberbullying - przetłumaczony tam jako cyberprzemoc - to prześladowanie innych osób z wykorzystaniem internetu i narzędzi elektronicznych - e-maila, witryn, czatów i forów dyskusyjnych w internecie. To także dręczenie przez komunikatory (jak np. Gadu-Gadu) czy złośliwymi SMS-ami.

Wczoraj z okazji międzynarodowego Dnia Bezpiecznego Internetu opublikowano wyniki badań tego zjawiska wśród młodych Polaków (12-17 lat). To pierwsze takie badania w Polsce. Przeprowadziła je w styczniu firma Gemius dla fundacji Dzieci Niczyje.

Okazuje się, że co drugi z badanych (52 proc.) miał do czynienia z jakimś rodzajem werbalnej przemocy w internecie lub poprzez komórkę. Najczęściej młodzież skarżyła się na wulgarne wyzwiska (47 proc. respondentów). Co piąty badany (21 proc.) był w internecie ośmieszany, poniżany lub upokarzany. Zdarzały się nawet straszenie i szantaż, którego doświadczyło 16 proc. Aż 57 proc. badanych skarżyło się także na zdjęcia i filmy robione im wbrew ich woli.
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

ojej. CHyba powinienem zniknąc na jakiś czas
[Obrazek: 266c114d403ad301.gif]
Odpowiedz

Ja mam 2 GB zdjec golej -Rene-
Odpowiedz

jak to... ?!? przecież ona ma cynaście lat Tongue
Odpowiedz

statekx napisał(a):Ja mam 2 GB zdjec golej -Rene-
To zarzuć coś, wymienimy sie. Moze mam takie, których nie masz.
[Obrazek: 266c114d403ad301.gif]
Odpowiedz

statekx napisał(a):Ja mam 2 GB zdjec golej -Rene-
To chyba musisz mnie z nią poznać bejbe. I ze sobą przy okazji też możesz, dawno nie było świeżego mięska.

Książę 2 napisał(a):To zarzuć coś, wymienimy sie. Moze mam takie, których nie masz.
Ze mną się wymień. Ja mam takie, których nawet Ty nie masz.
[Obrazek: cheshirecatcopyef2.jpg]
Odpowiedz

Ej ja tez chce pohandlowac, mam takie z rzadkich serii z lat 90 Idea
Odpowiedz

Te z '70 są lepsze.
Odpowiedz

Nie bawie sie w pedofilie [Obrazek: eusa_hand.gif]
Odpowiedz

Ojej...
Odpowiedz