01-30-2007, 10:32 PM
czy ja wiem... czasem bylo tak mrocznie, że o mały włos niedostałbym zawału

The Stig napisał(a):było tak gorąco, że aż sie nie chciało ruchać hehto usłyszałeś od koleżanek? Widać dziewczyny w ogóle nie starały się z wymyślaniem wymówek
The Stig napisał(a):jak zmienic czcionke w IE 7 ?http://dobreprogramy.pl/index.php?dz=2&t=17&id=587
The Stig napisał(a):wbrew pozorom wcale mi nie pomagaszwbrew pozorom nawet nie wiesz jak bardzo sie mylisz :]
balzac napisał(a):Jak wpierdole pedało-pedofilowi to będę true?
Serio mówie, kręci się takie ścierwo po placu zabaw i parku, dobierał się do kumpla, a to wystarczający powód do tego, żeby ten kolo po raz drugi dostał wpierdol.
Inna sprawa to to, że my możemy zaorać takiego gnoja, ale jakieś 12letnie dziecko to już nie.
Morte napisał(a):Hmm, jak byłem w GrecjiWystarczy, ja byłem we Włoszech.
Morte napisał(a):Kumpel powinien zrobić to samo tuż po wydarzeniu.No własnie zrobił, daltego pisalem, że powinien DRUGI raz dostać wpierdol.
Morte napisał(a):A teraz to lekka kicha, tym bardziej jak chcecie to zrobić "Wy" - imo nieco niehonorowo.Wcale nie. Facet nadal sie tam kreci i sprawa sie nie skonczy zanim:
balzac napisał(a):pierdolił ze, jeest nauczycielem z Wawki, a tam truudna bardzo młodzież.Widać na tyle trudna, że zamiast klepnąć linijką po łapach, trza klepać po tyłku.
-Rene- napisał(a):Klepać po tyłku, ciekawe czy robi on to linijką?balzac napisał(a):pierdolił ze, jeest nauczycielem z Wawki, a tam truudna bardzo młodzież.Widać na tyle trudna, że zamiast klepnąć linijką po łapach, trza klepać po tyłku.