• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Riverside...?

Świetny zespół, blisko Anathemy ale mają swoje brzmienie jak najbardziej, super zagrali w LochNess(razem z Comą), więcej takich koncertów.
Odpowiedz

Kamael napisał(a):Hehehe... może rzeczywiście mieli to na celu, ale mam takie przeczucie, że w tym tytule jest jakieś ukryte znaczenie.

Dna ts. Rednum or F.Raf = (od tyłu) Far.F ro m undeR .st and (far from understand), eh:]
mam digipack vimh, z fanclubu. pieknie wydany, naprawde. warto było sie zapisac:]
[Obrazek: animkaxi6.gif]
Odpowiedz

Tasiorro napisał(a):
Kamael napisał(a):Hehehe... może rzeczywiście mieli to na celu, ale mam takie przeczucie, że w tym tytule jest jakieś ukryte znaczenie.

Dna ts. Rednum or F.Raf = (od tyłu) Far.F ro m undeR .st and (far from understand), eh:]
mam digipack vimh, z fanclubu. pieknie wydany, naprawde. warto było sie zapisac:]
Jaki ja głupi ;/. Heh, aż wstyd mi teraz, że na to nie wpadłem.
A co do digipacka - szczerze zazdroszczę.
Odpowiedz

Tasiorro napisał(a):

Eh, faktycznie. To dlatego ten tekst ciągle powtarza się w utworze ;D Co do fanclubu - chyba najwyższy czas się zapisać.
by the grace of god almighty
and the pressures of the marketplace
the human race has civilized itself
it's a miracle

roger waters
Odpowiedz

rockmetal.pl napisał(a):Niedawno warszawska formacja Riverside podpisała kontrakt z rodzimą wytwórnią Mystic Production, natomiast kolejnym krokiem jest umowa na cały świat z Inside Out. Nowy album grupy będzie zatytułowany "Second Life Syndrome" i znajdzie się na nim osiem utworów, w tym "Reality Dream III". Płyta ma być kontynuacją tekstową "Out of Myself", a okładkę do niej przygotuje ponownie Travis Smith. "Second Life Syndrome" ma się ukazać w listopadzie.
Wspaniała wiadomość ;].
Odpowiedz

Cuuuuuuudowna. Dzięki za info ;]
it's a miracle

roger waters
Odpowiedz

Dzisiaj w "Teraz Rocku" znalazłem wypowiedź wokalisty, który stwierdził, że "muzyka na nowej płycie będzie cięższa, ale utrzymana w riverside'owym stylu". Zobaczymy co z tego wyniknie.
Odpowiedz

Jeśli będzie utrzymana w stylistyce tego, co pokazali na koncercie to będę w pełni usatysfakcjonowana ;D
it's a miracle

roger waters
Odpowiedz

No i znamy już datę premiery nowej płyty Riverside. Będzie nosić tytuł "Second Life Syndrome", a
ukaże się 31 października 2005 nakładem Inside Out (na świecie) a w Polsce Mystic Production. Więcej info na http://www.riverside.art.pl/main.html
Dla mnie muzyczne wydarzenie roku ;]
it's a miracle

roger waters
Odpowiedz

Ojoj, to jeszcze 2 miesiące... Sama okładka jak widzę prezentuje się miodnie.
Jak widać zespół ma również w planach kolejną trasę za granicą. Bardzo dobrze ;].

Swoją drogą temat tutaj przeniosłem jakiś czas temu (tak jak i inne tematy o prog rocku).
Odpowiedz

Jakos cicho w tym temacie, huhu:

- wywiad z Piotrem Kozieradzkim
- singiel "Conceiving You" 1 października 2005 (Cena singla będzie wynosiła jedynie 5 zł!!! 3 numery z czego jeden unreleased track)
- Premiera "Second Life Syndrome" 31 października!!!
- Koncert promocyjny Second Life Syndorme odbędzie się 17 listopada 2005 w klubie Eskulap w Poznaniu (Ci to maja sie dobrze, eeech ;D)

I tyle ;) Ja tam nie moge doczekac sie samego singla, a co dopiero plyty.

Ps. Chyba zrobie sobie zakupy: http://www.rockserwis.pl/SalesQueryResul...2&x=39&y=3
Odpowiedz

Chyba faktycznie trzeba zrobić zakupy... ;D
O tym koncercie w Poznaniu od kumpla się dowiedziałem, on liczył chociaż na Wrocław (tam może i ja bym się wybrał, tymbardziej, że to koncert promocyjny).
Ech, tylko do premiery jeszcze daleko... ; )
Odpowiedz

nie wiem czy to tu już kiedyś pisałem ale zespół bardzo lubie i też czekam na premiere nowego krążka
ale boje się że jak to było już w historii wiele razy nie pobiją pierwszej płyty i wyjdzie coś nie bardzo ludzi sadysfakcjonującego
Odpowiedz

A ja się nie boję... Może popełniam błąd, ale liczę na coś naprawdę dobrego.
Odpowiedz

mmiejmy nadzieje że nas nie zawiodą Smile
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 7 gości