11-17-2005, 09:53 PM
Masz racje - wypierdalaj.I nie wracaj
Dance Of Death napisał(a):buehehespermą się zakrztusiles?
Necroblood napisał(a):mam takie dziwne wrażenie. Czytam te wasze ach i ochy w tym temacie i dochodze do wniosku, że większość ludzi albo nie zna klasyki, albo ma uszy w dupie. Nikomu nie każe lubić wszystkich dokonań Black Sabbath ani wszystkich piosenek, ale brak riffu spod ręki Iommiego jest dla mnie wybitnym dowodem na to, że ktoś nie ma dobrego gustu.
Dance Of Death napisał(a):Iron Man
The Wizard
Black Sabbath
Sweet Child O'mine
Smoke On The Water
Black Dog
Facing Hell
spellbound napisał(a):Painkiller - wiadomo czyje
Black Magic - też wiadomo
In League With Satan - wstyd nie znać
i moze jescze Blinded By Tear - At The Gates... i wiele wiele innych... ale to chyba czołówka
Necroblood napisał(a):mam takie dziwne wrażenie. Czytam te wasze ach i ochy w tym temacie i dochodze do wniosku, że większość ludzi albo nie zna klasyki, albo ma uszy w dupie. Nikomu nie każe lubić wszystkich dokonań Black Sabbath ani wszystkich piosenek, ale brak riffu spod ręki Iommiego jest dla mnie wybitnym dowodem na to, że ktoś nie ma dobrego gustu.
Szyszak napisał(a):Iommi wcale nie ma az takich zajebistych riffow zeby mowic o braku sluchu.
Szyszak napisał(a):spellbound napisał(a):Painkiller - wiadomo czyje
Black Magic - też wiadomo
In League With Satan - wstyd nie znać
i moze jescze Blinded By Tear - At The Gates... i wiele wiele innych... ale to chyba czołówka
Black Magic? Czyje to?
Szyszak napisał(a):Czyzby Slayer? ;p No, ten riff tez jest niezly. Nie skojazylem na poczatku ;p