• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Riff wszechczasów

Masz racje - wypierdalaj.I nie wracaj
Odpowiedz

Dance Of Death napisał(a):buehehe
spermą się zakrztusiles?
m a s t e r s o f m e t a l, a g e n t s o f s t e e l !
Odpowiedz

Forum te poza swymi zaletami kreuje nastoletnich debili. Schowanych za ksywka 14-letnich idiotow sciagajacyh na przemian Iron Maiden, Dimmu Borgir badz COF, sypiacych bluzgami z poczuciem bezkarnosci. W wiekszosci z obejsciem zasad gramatyki.O dziwo w "realu" juz tak duzo do powiedzenia nie maja.Przyklad: Dance of Death i cala reszta bandy wykretow.Wiec apel do tych ludzi:wypad!
[Obrazek: 1996_filosofem.jpg]
Odpowiedz

Pozwolę sobie na luksus zgodzenia się z użyszkodnikiem powyżej. Choć pewnie jestem przez niego kwalifikowany do powyższej grupy ;p
"All that's left to say is: Farewell"
Odpowiedz

Mimo wszystko wracajmy do tematu.
Odpowiedz

Kill Again i Mandatory Suicide - Slayer
Countdown to Extriction, Disconnect, Capitive Honour i Angry Again - Megadeth
Hellrider, Breaking The Law, Electic Eye i Leather Rebel - Judas Priest
As I Am - Dream Theater
Divided Cross - Grave Digger

Jest oczywiscie w chvj wiecej, ale te najszybciej mi przyszly do glowy.
...rzekl Szyszak.
Odpowiedz

Painkiller - wiadomo czyje
Black Magic - też wiadomo
In League With Satan - wstyd nie znać
i moze jescze Blinded By Tear - At The Gates... i wiele wiele innych... ale to chyba czołówka
Ja jestem bóg i spójrzcie tam ...
Co to jest? - Człowiek!
Od dzisiaj będziesz żył, zabije żeby żyć
to znaczy musi jeść, zabije żeby zjeść.
Stworzyłem piękna rzecz.
Odpowiedz

mam takie dziwne wrażenie. Czytam te wasze ach i ochy w tym temacie i dochodze do wniosku, że większość ludzi albo nie zna klasyki, albo ma uszy w dupie. Nikomu nie każe lubić wszystkich dokonań Black Sabbath ani wszystkich piosenek, ale brak riffu spod ręki Iommiego jest dla mnie wybitnym dowodem na to, że ktoś nie ma dobrego gustu.
Odpowiedz

Necroblood napisał(a):mam takie dziwne wrażenie. Czytam te wasze ach i ochy w tym temacie i dochodze do wniosku, że większość ludzi albo nie zna klasyki, albo ma uszy w dupie. Nikomu nie każe lubić wszystkich dokonań Black Sabbath ani wszystkich piosenek, ale brak riffu spod ręki Iommiego jest dla mnie wybitnym dowodem na to, że ktoś nie ma dobrego gustu.

prosze nie mówić o wszystkich Laughing

Dance Of Death napisał(a):Iron Man
The Wizard
Black Sabbath

Sweet Child O'mine
Smoke On The Water
Black Dog
Facing Hell
We Are Defenders Of The Faith...
Odpowiedz

spellbound napisał(a):Painkiller - wiadomo czyje
i moze jescze Blinded By Tear - At The Gates... i wiele wiele innych... ale to chyba czołówka

Black Magic? Czyje to?

Necroblood napisał(a):mam takie dziwne wrażenie. Czytam te wasze ach i ochy w tym temacie i dochodze do wniosku, że większość ludzi albo nie zna klasyki, albo ma uszy w dupie. Nikomu nie każe lubić wszystkich dokonań Black Sabbath ani wszystkich piosenek, ale brak riffu spod ręki Iommiego jest dla mnie wybitnym dowodem na to, że ktoś nie ma dobrego gustu.

Odezwal sie true classic metal warrior. Iommi wcale nie ma az takich zajebistych riffow zeby mowic o braku sluchu.
...rzekl Szyszak.
Odpowiedz

Szyszak napisał(a):Iommi wcale nie ma az takich zajebistych riffow zeby mowic o braku sluchu.

to była taka metafora Iommi wymyślał najlepsze riffy w metalu. Kto się nie zgadza jest gejem. Koniec
Odpowiedz

Szyszak napisał(a):
spellbound napisał(a):Painkiller - wiadomo czyje

Black Magic? Czyje to?

Albo sobie jaja robisz albo twa ignorancja jest iście porażajaca. Chyba jeden z najlepszych i najbardziej kultowych riffowych początków utworu w historii muzyki. Na koncercie tej kapeli w czerwcu przy tym riffie myślałem że ludzie rozkurwią warszawską Stodołę. A kapela to... Wink
Odpowiedz

Czyzby Slayer? ;p No, ten riff tez jest niezly. Nie skojazylem na poczatku ;p
...rzekl Szyszak.
Odpowiedz

Slajer Surprised
Odpowiedz

Szyszak napisał(a):Czyzby Slayer? ;p No, ten riff tez jest niezly. Nie skojazylem na poczatku ;p

A co myślałeś, że to z reklamy Perwollu?
Odpowiedz