• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Reise Reise czyli nowy Ramsztajn

Mnie Sehnsucht odrzuca za duza iloscia elektorniki wlasnie...

TEksty wszystkie sobie tlumacze we wsanym zakresie, najczesciej ze sluchu Smile Jest to kolejny powod, dla ktorego lubie ten zespolik- rpzumiem, oczym spiewaja, w przeciwienstwoe do tworcow anglojezycznych...
"All that's left to say is: Farewell"

ReTuRn napisał(a):Mnie Sehnsucht odrzuca za duza iloscia elektorniki wlasnie...

A mnie to w niej właśnie najbardziej przyciąga Smile

Teksty maja po prostu świetne, też tłumaczę sobie ze słuchu Smile
Sleep all day.
Party all night.
Never grow old.
Never die.

Mi się podobają wszystkie twórczości Rammsteina. Mają ten swój taki specyficzny klimat no i są super! Co do płyty 'Reise Reise' bardzo mi się podoba. Jest taka inna niż pozostałe a piosenkę 'Ohne dich' polecam na doła. Pomaga! Wiem bo próbowałam xD
[Obrazek: info.gif]

Linndemannka napisał(a):piosenkę 'Ohne dich' polecam na doła. Pomaga! Wiem bo próbowałam xD

Cóż... u mnie prędzej wywołuje doła niż pomaga...
Sleep all day.
Party all night.
Never grow old.
Never die.

Co cóż u każdego 'Ohne dich' wywołuje cos innego Big Grin

Tak, czy siak- bardzo ladna to piosenka, a przy tym prosto ja zagrac Smile

ReTuRn napisał(a):Tak, czy siak- bardzo ladna to piosenka
Muszę przyznać rację Smile
Wink

Nie można się niezgodzić Big Grin
Sleep all day.
Party all night.
Never grow old.
Never die.

Ogółem na płytce 'Reise Reise' mają fajne piosenki. Na przykład takie 'Mein Teil' Super piosenka jak i teledysk Smile

Zasadnicza wada to jednakze malo 'ostrych' kawalkow... No i ulozenie piosenek tez jest nie najlepsze (Mein Teil lepeij gdzies w srodku, gdzie brakuje takich niszczacych dzwiekow, "Ohne Dich" nie przy "Amour"- dwa balladowe kawalki jedne, za drugim...)

Tu się zgodzę. Mogłoby byc więcej mocniejszych utworków, ale nie wybrzydzajmy xD Chłopcy mogli zrobić coś gorszego xD Cieszmy się z tego co mamy xDDDD

I jeszcze jedna sprawa. Wiem że się czepiam szczegółów ale prosze o zmienienie nazwy w temacie z 'Ramsztajn' na 'Rammstein' xD Ale jestem czepialska xD

Nie wiem ... jak dawniej lubilem Rammstein'a ... takl teraz oodrzuca mnie ... jakos za duzo go w TV Tongue

Przestali byc 'True'...

Jak dla mnie oni zawsze byli najlepsi. Jesienią ma wyjść ich nowy album na którym będą mocniejsze kawałki niż 'Mein Teil' Nie moge sie doczekać Big Grin
a później robią sobie roczne wakacje xD

NA www.rammstein.pl da sie przeczytac, ze beda tam zdecydowanie agresywniejsze kawalki, ktore nie pasowaly do atmosferki "Reise, reise". Ponadto plyta ma w jakis sposob nawiazywac do RR. Mam nadzieje, ze nie zawioda naszych oczekiwan... Big Grin
Wątek zamknięty