• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Reise Reise czyli nowy Ramsztajn

Przesłuchałem tą płyte i muszę powiedzieć ze mi sie podoba, utwory łatwo wpadają w ucho , przyjemnie jej słucha...lecz w utworze "Moskau" te głosy dziewczyn... ...jak TATU :/ Big Grin lecz ogólnie ok...

jak widać hardcorowym metalom nie obcy ten duet pochlastanych lesbijek made in russia Confusedhock:

Tobie tez nieobcy..Wink)) jednak słyszales tą plotke ze nieby są less.Smile)))

PS: Słyszało sie to tu to tam..Wink)

ich sceniczne zachowanie na to wskazuje, myślę że dla samego zainteresowania mediami moją osobą nie lizał bym się publicznie występując na koncercie z jakimś gościem, bleh <żygi>

ale to nie temat o tatu ale o ramsztajnie Smile więc powróćmy do niego .... jeżeli jest jeszcze co omawiać, ja może zarzuce od siebie że Main Teil ma fajny teledysk Smile

Za ta piosenkę ''Amerika'' to im sie Hitler w grobie przewraca... Laughing Big Grin

Hethell
Pamiętajcie, nigdy nie ufajcie żadnym undergroundom, to wszystko
oszustwo jest totalne, nisze wszystkie, alternatywy, jest to wszystko
syf i naprawdę to nic, NIC nie daje tylko wciąga i zabiera
człowieczeństwo.
Kapitan Europa

to ja jeszcze dodam ze mi sie niepodoba teledysk "Amerika".. Mad ,a "Main Teil " niemiałem okazji oblukać..

teledyski mogą być... muzyka taka o... niezła ale też niepowalająca

Heh Mein Teil... cała piosenka jest ekstremalna(teledysk, temat i strój gitar Tongue).

Amerika ma ciekawy teledysk.

Tak apropo to nie Tatu śpiewają na Moskau tylko Viktoria Fersh.
AC/DC RLZ!!!

ramsztajn tera stroi na drop C
Big Grin Stay Happy Big Grin

Heh teraz to wiem ale jak próbowałem wcześniej zagrać na normalnym strojeniu to za cholerę nie wychodziło. Ale teraz jest dobrze 8)
AC/DC RLZ!!!

davet napisał(a):Tak apropo to nie Tatu śpiewają na Moskau tylko Viktoria Fersh.

wlasnie, jak po rosyjsku to nie znaczy ze od razu tatu.
no a jak piosenka o moskwie no to trzeba bylo tam dac jakis pszyklad jezyka no nie
Wink

Coca-cola sometimes war!
Laughing Laughing Laughing
Taki strach odczuwa się patrząc w mrok i widząc tam coś, co przymierza się, by cię pożreć

[Obrazek: 482c918c35ffee755d8c200b0b956109.jpg]

Dla mnie Ramstein to totalny Shit...
Po 1 nie lubie niemieckeigo
Po 2 Grają kiepską muze i są komercyjni Laughing
Po 3 Nie wnoszą nic ciekawego (jak dla mnie)

Amen Angry

tak .. zgadzam sie komercha wali jak sie patrzy... nic niewnoszą do metaluSmile))))))))))
- za język niemiecki
- za ich styl (niepodba mi sie)
- za piosenki
- za teledyski
- za wszystko inne
RAMMS+EIN niezdał egzaminu , przykro mi...

kto pierwszy zacznie bluzgać..?? ze tak uwazam..? no pokoleji..))

psychosis napisał(a):tak .. zgadzam sie komercha wali jak sie patrzy... nic niewnoszą do metaluSmile))))))))))

Podaj mi przykłady w którym miejscu Rammstein jest bardziej komercyjny od innych zespołów. Poza tym z twojej wypowiedzi wynika że dla Ciebie
zespół wtedy jest ciekawy jeżeli wnosi coś nowego(ja wiem te chóry i klawisze Smile )

psychosis napisał(a):- za teledyskic

Widać mało teledysków widziałeś.

psychosis napisał(a):- za wszystko inne

Rzeczywiście to był dobry argument.
AC/DC RLZ!!!
Wątek zamknięty