• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Rammstein

moim zdaniem nie ma najleprzego albumu karzdy ma cos w sobie przynajmniej jedna piosenke wezmu np właśie "One dich" to jest cos przynajmniej da mnie albo chocby "Mrin hrtz Brennt" t apiosenka tez jest swietna a ogonie RAMMSTEIN hmmm.... zespoł wydaje się fajny a szcególnie histora Till'a z tego co wiem ale niejesdtm pewna to zgarnoł od kumpla z zespołu żone i dziecko Confusedhock: Smile
"Poczuj ból, a dowiesz sie, że żyjesz"- Bam Margera
Odpowiedz

Zaorac dyslektykow/dysgrafow.
m a s t e r s o f m e t a l, a g e n t s o f s t e e l !
Odpowiedz

Albo leniwych matołów po prostu
[Obrazek: 266c114d403ad301.gif]
Odpowiedz

sorry ale czy wam coś nie pasuje w moim poście?? boże jak się nie podoba to nie czytajcie i nie ma problemu może ja po prostu nie umiem pisać i tp wszystko Laughing
Odpowiedz

skoro nie umiesz to nie pisz...
[Obrazek: nile_logo.jpg]
Odpowiedz

no coz nikt mi nie zabroni pisania na forum bo ono jest dla wszystkich a ja jeszce regulaminu nie zlamalam ale mam ochote wyrazac swoja opinie wiec sorry ale sie ze mna pomeczycie Big Grin
Odpowiedz

to wyraź ją w sposób poprawny gdyż debilne pisanie nie jest tu dobrze widziane ( ja też sie musze starać )
Odpowiedz

Danzig napisał(a):debilne pisanie nie jest tu dobrze widziane
Kłóciłabym się.
[Obrazek: cheshirecatcopyef2.jpg]
Odpowiedz

tylko że ja jak pisze to szybko i nie umiem wolno i wychodzi tak jak wychodzi Surprised
Odpowiedz

Aż tak was to razi? Liczy się treść.
Odpowiedz

też tak myślałem ... ja na to nie zwracam uwagi ale jest tu kilku takich którzy będą wypominać ...
Odpowiedz

a niech se wypominają to im przeszkadza a nie mnie jak nie podobaja sie im moje posty to niech ich nie czytaja a wracając do tematu...
Odpowiedz

troche ich juz slucham. Moj ulubiony zespol. Niedawno nawet zdobylem Voelkerball
[Obrazek: 413796bba9c9eff9.gif]
[Obrazek: 129861f75ff8f30e.gif]

Juve, storia di un grande amore
bianco che abbraccia il nero
coro che si alza davvero
Juve per sempre sara
Odpowiedz

Poprzestalem sluchania tej kapeli na Mutter, póżniej jakoś klimat się popsul, zajebało zgniłym jajem, tak czy innaczej nic nie pobije Laibach
"Ostatnią czarodziejską różczke widziałem wbitą w pizde czarodziejki zgwałconej w Sarajewie" - Arturo Perez Reverte, "Życie jak w Madrycie"
Odpowiedz

nimdraug napisał(a):mam wielką słabość do niemieckieg

ZABORCA :!: :!: :!:
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 11 gości