- Liczba postów:
- 1,124
- Liczba wątków:
- 2
- Reputacja:
-
0
To w zasadzie połowa odpowiedzi, był jeszcze przynajmniej jeden..
Rotfl'n'lol
- Liczba postów:
- 1,124
- Liczba wątków:
- 2
- Reputacja:
-
0
Nie słyszałem by ten kawałek coverowali, ale jeśli masz jakieś źródło tej informacji...
Rotfl'n'lol
- Liczba postów:
- 296
- Liczba wątków:
- 1
- Reputacja:
-
0
Więc to nie było Possessed?
Celtic Frost "Nocturnal Fear"
kvrwa to musi być to : )
- Liczba postów:
- 1,124
- Liczba wątków:
- 2
- Reputacja:
-
0
NO kurwa nareszcie, podaj jeszcze tytuł i dajesz.
Rotfl'n'lol
- Liczba postów:
- 296
- Liczba wątków:
- 1
- Reputacja:
-
0
Aleś się zbulwersował - nabijanie postów to nie w moim stylu, więc edytowałem. Don't worry be happy.
W jakich tematach obracają sie teksty Ancient Rites? Kilka możliwych odpowiedzi - mam na myśli ostatnie AR a nie te pierwsze. Vomitor proszę nie denerwuj się że edytowałem : )
- Liczba postów:
- 296
- Liczba wątków:
- 1
- Reputacja:
-
0
Myślę że jakby komuś się chciało to by znalazł w ciągu pięciu minut...
- Liczba postów:
- 3,622
- Liczba wątków:
- 39
- Reputacja:
-
-3
Na studniowke sie spiesze, wiec bedzie z gatunku BANALNYCH:
W ciagu ostatnich 5 lat zmarlo dwoch muzykow, ktorych zespoly-legendy daly podwaliny pod wspolczesny metal. Kim byli, jakie kapele i daty smierci
- Liczba postów:
- 296
- Liczba wątków:
- 1
- Reputacja:
-
0
Ace "Quorthon" Börje Forsberg zmarł 7 czerwca 2004 roku na zawał serca w swoim mieszkaniu w Sztokholmie. Miał 39 lat. Tworzył w Bathory oraz swoim solowym projekcie. Chyba każdy wie, ile wniósł on do muzyki. Opiłem jego śmierć okropnie.
Dawid Wayne grający w Metal Church, Reverend i Heathen. Zmarł 10. maja 2005. Miał wówczas 47 lat. Został odnaleziony poza domem, prawdopodobnie zmarł przez komplikacje wynijakące z wypadku samochodowego kilka miesięcy wcześniej (został potrącony).
Teemu "Somnium" Raimoranta grający w Impaled Nazarene. Wiem, że o nim to pewnie mało kto wiedział, ale że uważam się za jako takiego fana ImpNaz oraz że ten zespół był jednym z pierwszych zespołów BM które ruszyły się za granicę (wraz z Blasphemy, Ancient Rites i Rotting Christ), toteż wspomnę to i owo. Odszedł on w marcu 2003. Nie podano powodu śmierci, wspomniano jedynie o "wypadku związanym z alkoholem", więc albo się zapił na śmierć albo go pobili lub też wszedł pod samochód.
RIP.