• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

QUIZ FORUMOWY!

To w zasadzie połowa odpowiedzi, był jeszcze przynajmniej jeden..
Rotfl'n'lol
Odpowiedz

"Aces High " Ironów?
Odpowiedz

Nie słyszałem by ten kawałek coverowali, ale jeśli masz jakieś źródło tej informacji...
Rotfl'n'lol
Odpowiedz

Wybacz pan,panie Vomitor,jeszcze mnie trzyma po wczorajszym rytualnym spożywaniu alkoholu na chwałę Lemmyego.
Amon Amarth pojebał mi się z Arch Enemy.
Laughing
Odpowiedz

R_amze_S napisał(a):Amon Amarth pojebał mi się z Arch Enemy.
Laughing

No właśnie, tak myślałem Laughing

No ale jeden cover jeszcze był na pewno..
Rotfl'n'lol
Odpowiedz

Więc to nie było Possessed?

Celtic Frost "Nocturnal Fear"

kvrwa to musi być to : )
Odpowiedz

NO kurwa nareszcie, podaj jeszcze tytuł i dajesz.
Rotfl'n'lol
Odpowiedz

Vomitor napisał(a):NO czosnek nareszcie, podaj jeszcze tytuł i dajesz.

Napisałem już wcześniej pałko
Odpowiedz

SuicideKaiten napisał(a):Sabbath Bloody Sabbath i... Possessed "The eyes of horror"

Ale jaja, patrzcie co znalazłem w poszukiwaniu odpowiedzi X-D

http://www.ultimatemetal.com/forum/showt...p?t=220935

"Anyone translate any fuckin Turkish or what?"

Ostatnio zmieniony przez SuicideKaiten dnia Nie Sty 29, 2006 11:59 pm, w całości zmieniany 1 raz

Za chuja to możesz swoją starą robić. Jeszcze wiem co czytałem, ogólnie wioska mogłeś napisać powyżej normalnie a nie edytować posty.

Zatem mimo odstawienia wiochy zadajesz pytanie.

SuicideKaiten napisał(a):Więc to nie było Possessed?

Celtic Frost "Nocturnal Fear"

czosnek to musi być to : )

Ostatnio zmieniony przez SuicideKaiten dnia Pon Sty 30, 2006 12:17 am, w całości zmieniany 1 raz

Nie... tanie cwaniactwo.. wieś na całego.
Rotfl'n'lol
Odpowiedz

Aleś się zbulwersował - nabijanie postów to nie w moim stylu, więc edytowałem. Don't worry be happy.

W jakich tematach obracają sie teksty Ancient Rites? Kilka możliwych odpowiedzi - mam na myśli ostatnie AR a nie te pierwsze. Vomitor proszę nie denerwuj się że edytowałem : )
Odpowiedz

Myślę że jakby komuś się chciało to by znalazł w ciągu pięciu minut...
Odpowiedz

Mitologicznych
Odpowiedz

IstnyKurwaRomantyk napisał(a):Mitologicznych

Niezupełnie, ale jako że chodzi o historię starożytnej/średniowiecznej Europy, gotów jestem uznać. Zarzuć teraz Ty.
Odpowiedz

Na studniowke sie spiesze, wiec bedzie z gatunku BANALNYCH:

W ciagu ostatnich 5 lat zmarlo dwoch muzykow, ktorych zespoly-legendy daly podwaliny pod wspolczesny metal. Kim byli, jakie kapele i daty smierci
Odpowiedz

Ace "Quorthon" Börje Forsberg zmarł 7 czerwca 2004 roku na zawał serca w swoim mieszkaniu w Sztokholmie. Miał 39 lat. Tworzył w Bathory oraz swoim solowym projekcie. Chyba każdy wie, ile wniósł on do muzyki. Opiłem jego śmierć okropnie.

Dawid Wayne grający w Metal Church, Reverend i Heathen. Zmarł 10. maja 2005. Miał wówczas 47 lat. Został odnaleziony poza domem, prawdopodobnie zmarł przez komplikacje wynijakące z wypadku samochodowego kilka miesięcy wcześniej (został potrącony).

Teemu "Somnium" Raimoranta grający w Impaled Nazarene. Wiem, że o nim to pewnie mało kto wiedział, ale że uważam się za jako takiego fana ImpNaz oraz że ten zespół był jednym z pierwszych zespołów BM które ruszyły się za granicę (wraz z Blasphemy, Ancient Rites i Rotting Christ), toteż wspomnę to i owo. Odszedł on w marcu 2003. Nie podano powodu śmierci, wspomniano jedynie o "wypadku związanym z alkoholem", więc albo się zapił na śmierć albo go pobili lub też wszedł pod samochód.

RIP.
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości