• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Punk ... Wyglad i Zachowanie ??

widzę że w chuj lat siedziałes w tym klimacie
[Obrazek: 266c114d403ad301.gif]

Ja to widze tak:
Są łosie totalne noszące czarne stroje, agrafki po 100 naszywek na prawie każdym wolnym skrawku plecaka obwieszeni tym wszystki, zapominają o jednym ze PUNX jest sposobem myślenia i stylem życia (zachowania) a nie tylko rodzajem garderoby.Znam z autposji kilku świetnych ludzi dla których "ciuszki" sa zbędne a swoim stylem bycia udowadniają ze PUNX to brzmi dumnie!

Cytat:PUNX to brzmi dumnie!
Po chuju

SpekToR napisał(a):Ja to widze tak:
Są łosie totalne noszące czarne stroje, agrafki po 100 naszywek na prawie każdym wolnym skrawku plecaka obwieszeni tym wszystki, zapominają o jednym ze PUNX jest sposobem myślenia i stylem życia (zachowania) a nie tylko rodzajem garderoby.Znam z autposji kilku świetnych ludzi dla których "ciuszki" sa zbędne a swoim stylem bycia udowadniają ze PUNX to brzmi dumnie!
hahahahahahahahahah zajebiste poprostu Big Grin ... pisz tu więcej !
[Obrazek: nile_logo.jpg]

SpekToR napisał(a):Ja to widze tak:
Wy pierdolone arafatkowe dzieciaczki nawet nie macie pojecia czym jest ruch punk,próbujecie z tego za to stworzyć jakis zajebisty wyższy nurt ideologiczno-filozoficzny itd. bla bla bla

Flying Corpse napisał(a):nurt ideologiczno-filozoficzny
Swoja droga trzeba byc naprawde jebnietym zeby twierdzic,ze tacy ludzie jak Rotten czy Vicious mogli stworzyc cos takiego jak ideologia Laughing

Cytat:hahahahahahahahahah zajebiste poprostu ... pisz tu więcej !
co jest dla ciebie ważniejsze być czy mieć

SpekToR napisał(a):co jest dla ciebie ważniejsze być czy mieć
Jedno bez drugiego nie istnieje.

Krzychun napisał(a):Swoja droga trzeba byc naprawde jebnietym zeby twierdzic,ze tacy ludzie jak Rotten czy Vicious mogli stworzyc cos takiego jak ideologia Laughing
Ideologia nie, ale moda tak. Szczególnie ten zmenelony Sid. A Rotten to później całkiem fajne płytki nagrywał w PILu.
Zresztą, powiedzmy, że Rotten wymyślił jakąś baaardzo alternatywną ideologię. Finał jest taki, że sam zdradził ją jak pies. To oczywiście tylko gdybanie, ale Rotten i tak nie jest już true.

Cytat:Jedno bez drugiego nie istnieje.
i tu sie z tobą niezgodze.

Wiesz,jesli ktos dazy(a ma do tego prawo) do bogactwa to wcale nie musi byc cynicznym i wyrachowanym łajdakiem jak to sobie czasami wyobrazacie. Człowiek dazy do samorealizacji i dobrobytu a w jaki sposob to juz roznie bywa.Ubostwo wcale nie jest cnota.

Spektor, czy swoim stylem bycia udowadniasz, że PUNX to brzmi dumnie?

Cytat:Wiesz,jesli ktos dazy(a ma do tego prawo) do bogactwa to wcale nie musi byc cynicznym i wyrachowanym łajdakiem jak to sobie czasami wyobrazacie. Człowiek dazy do samorealizacji i dobrobytu a w jaki sposob to juz roznie bywa.Ubostwo wcale nie jest cnota.
ja cie rozumie ale ja w tym momenice niepisałem na temat kasy i bycia bogaczem tylko zadałem pytanie @Danzig odnośnie jego komentarza

Nie znajdziesz tu przyjaciół.

Cytat:Nie znajdziesz tu przyjaciół.
mozesz jaśniej ...

...i tak to właśnie jest tolerancja a bycie z jeden post zjedli, zaraz ktoś wyjedzie tak jak było wyzej ale cotam i teraz czuje człowiek że żyje, napisałem co myśle moge dostać po łbie.Natym polega zycie zeby dokonywac wyborów mozesz sie zemnie śmiac ale ja mam swoją droge a ty masz swoja i dlatego świat jest piękny Smile
Wątek zamknięty