01-05-2007, 01:16 PM
widzę że w chuj lat siedziałes w tym klimacie
![[Obrazek: 266c114d403ad301.gif]](http://images14.fotosik.pl/38/266c114d403ad301.gif)
Cytat:PUNX to brzmi dumnie!Po chuju
SpekToR napisał(a):Ja to widze tak:hahahahahahahahahah zajebiste poprostu
Są łosie totalne noszące czarne stroje, agrafki po 100 naszywek na prawie każdym wolnym skrawku plecaka obwieszeni tym wszystki, zapominają o jednym ze PUNX jest sposobem myślenia i stylem życia (zachowania) a nie tylko rodzajem garderoby.Znam z autposji kilku świetnych ludzi dla których "ciuszki" sa zbędne a swoim stylem bycia udowadniają ze PUNX to brzmi dumnie!
SpekToR napisał(a):Ja to widze tak:Wy pierdolone arafatkowe dzieciaczki nawet nie macie pojecia czym jest ruch punk,próbujecie z tego za to stworzyć jakis zajebisty wyższy nurt ideologiczno-filozoficzny itd. bla bla bla
Są łosie totalne noszące czarne stroje, agrafki po 100 naszywek na prawie każdym wolnym skrawku plecaka obwieszeni tym wszystki, zapominają o jednym ze PUNX jest sposobem myślenia i stylem życia (zachowania) a nie tylko rodzajem garderoby.Znam z autposji kilku świetnych ludzi dla których "ciuszki" sa zbędne a swoim stylem bycia udowadniają ze PUNX to brzmi dumnie!
Flying Corpse napisał(a):nurt ideologiczno-filozoficznySwoja droga trzeba byc naprawde jebnietym zeby twierdzic,ze tacy ludzie jak Rotten czy Vicious mogli stworzyc cos takiego jak ideologia
Cytat:hahahahahahahahahah zajebiste poprostu ... pisz tu więcej !co jest dla ciebie ważniejsze być czy mieć
SpekToR napisał(a):co jest dla ciebie ważniejsze być czy miećJedno bez drugiego nie istnieje.
Krzychun napisał(a):Swoja droga trzeba byc naprawde jebnietym zeby twierdzic,ze tacy ludzie jak Rotten czy Vicious mogli stworzyc cos takiego jak ideologiaIdeologia nie, ale moda tak. Szczególnie ten zmenelony Sid. A Rotten to później całkiem fajne płytki nagrywał w PILu.
Cytat:Jedno bez drugiego nie istnieje.i tu sie z tobą niezgodze.
Cytat:Wiesz,jesli ktos dazy(a ma do tego prawo) do bogactwa to wcale nie musi byc cynicznym i wyrachowanym łajdakiem jak to sobie czasami wyobrazacie. Człowiek dazy do samorealizacji i dobrobytu a w jaki sposob to juz roznie bywa.Ubostwo wcale nie jest cnota.ja cie rozumie ale ja w tym momenice niepisałem na temat kasy i bycia bogaczem tylko zadałem pytanie @Danzig odnośnie jego komentarza
Cytat:Nie znajdziesz tu przyjaciół.mozesz jaśniej ...