• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Punk to niezłe ścierwo...

Cytat:Doprawdy?
Tak

Cytat:Emocjonalnie? Ja? Spieszę ci wytłumaczyć, że moje zaangażowanie w tę rozmowę odbywa się wyłącznie na płaszczyźnie taniej rozrywki, polegającej na ośmieszaniu jakiegoś klienta o małolitrażowym umyśle a wielkim ego, który dodatkowo bardzo mi w tym pomaga.
Szkoda, że nie wychodzi Ci to ośmieszanie. A jeśli chcesz taniej rozrywki to pogrzeb sobie w tyłku...

Cytat:Och tak, widać, że z nas dwóch to ja jestem tym szczególnie zaangażowanym emocjonalnie.
Ja nie napisałem, że ta rozmowa mnie nie interesuje. Jestem w nią zaangażowany ponieważ stworzyłem ten temat.

Cytat:Powiało grozą. Na pewno we wszystkim jesteś "bardziej" ode mnie
Na pewno

Cytat:Tutaj pragnę tylko zaznaczyć, że widać doskonale jak to nic a nic nie zajarzyłeś z mojej kiepsko zakamuflowanej złośliwości.
Zajarzyłem, ale miałeś chociaż chwilkę świadomości, że coś Ci się w końcu udało. Bezcenne co?
METAL IS FOREVER!

MegaCzyrak napisał(a):A jeśli chcesz taniej rozrywki to pogrzeb sobie w tyłku...
Mimo, że podobne uwagi są dość popularne na tym forum, to pozwolę sobie przytoczyć jedną z nich w zmodyfikowanej formie, ponieważ - jak widać wiele jest osób które podobny błąd wciaż popełniają. Mianowicie - ocenianie innych przez pryzmat swojej osoby, czyli "swoją miarą" nigdy nikomu jeszcze nie wyszło na dobre. A wieć skoro grzebanie w twoim tyłku jest tanie (czyt. niewiele kosztuje), nie znaczy że cały świat podobne praktyki czyni i zyje w określony sposób. Niemniej jednak nic do tego nie mam, to twój wybór, i jeśli czyni cię to szczęśliwym - twoja sprawa.

Poza tym, proponuję, żebyś powrócił do wymieniania swoich opartych na solidnych podstawach argumentów, czemu to punk jest marny, bo ta wymiana wrednych uwag jest już nudna.
Może gdy wrócisz do meritum będzie ciekawiej.
[Obrazek: 266c114d403ad301.gif]

Książę 2 napisał(a):
MegaCzyrak napisał(a):A jeśli chcesz taniej rozrywki to pogrzeb sobie w tyłku...
Mimo, że podobne uwagi są dość popularne na tym forum, to pozwolę sobie przytoczyć jedną z nich w zmodyfikowanej formie, ponieważ - jak widać wiele jest osób które podobny błąd wciaż popełniają. Mianowicie - ocenianie innych przez pryzmat swojej osoby, czyli "swoją miarą" nigdy nikomu jeszcze nie wyszło na dobre. A wieć skoro grzebanie w twoim tyłku jest tanie (czyt. niewiele kosztuje), nie znaczy że cały świat podobne praktyki czyni i zyje w określony sposób. Niemniej jednak nic do tego nie mam, to twój wybór, i jeśli czyni cię to szczęśliwym - twoja sprawa.

Poza tym, proponuję, żebyś powrócił do wymieniania swoich opartych na solidnych podstawach argumentów, czemu to punk jest marny, bo ta wymiana wrednych uwag jest już nudna.
Może gdy wrócisz do meritum będzie ciekawiej.
Może jest wiele osób, które oceniają innych przez pryzmat swojej osoby, czyli swoją miarą (jak napisałeś), jednak ja tak nie robuę, więc to grzebanie w tyłku było czystą propozycją. A jeśli Ty sam sobie płacisz za takie rzeczy to przykra sprawa.

Zaraz, zaraz... To Ty zacząłeś wymianę tych wrednych uwag. "Wioskowy głupek" itp to Twoje teksty. Więc nie wiem co teraz nagle zaczęło Ci przeszkadzać.

Jeśli rozmówca będzie wracał do meritum, ja zrobię podobnie.
METAL IS FOREVER!

MegaCzyrak napisał(a):Może jest wiele osób, które oceniają innych przez pryzmat swojej osoby, czyli swoją miarą (jak napisałeś), jednak ja tak nie robuę, więc to grzebanie w tyłku było czystą propozycją.
Widzę, że tok naszego rozumowania się nieco rozminął, ale nie ma to znaczenia.

MegaCzyrak napisał(a):A jeśli Ty sam sobie płacisz za takie rzeczy to przykra sprawa.
A to dosyć ciekawe zdanie, jedyne co jestem w stanie z niego wychwycić, to że miało być nieuprzejmą uwagą. Bo jakoś z logiką w nim gorzej.

MegaCzyrak napisał(a):Zaraz, zaraz... To Ty zacząłeś wymianę tych wrednych uwag. "Wioskowy głupek" itp to Twoje teksty. Więc nie wiem co teraz nagle zaczęło Ci przeszkadzać.
Była to tylko uprzejma propozycja z mojej strony, byś wrócił do pisania swoich konstruktywnych uwag o punk rocku, tym bardziej że podobno stan twojej klawiatury jest tak ciężki, że musisz wybierać na co opłaca się ją "strzępić", na co nie.

MegaCzyrak napisał(a):Jeśli rozmówca będzie wracał do meritum, ja zrobię podobnie.
Ja - konsekwentnie - jak napisałem w mojej pierwszej wypowiedzi, nie będę brał udziału we właściwej części dyskusji, ponieważ poziom prowadzenia jej przez Ciebie i poziom przytaczanych argumentów "przeciw" nie przekonuje mnie do tego. Będę raczej jak wredna hiena czekał na kolejną kosmiczną bzdurę do której będę mógł się przyjebać.

Cytat:Ja - konsekwentnie - jak napisałem w mojej pierwszej wypowiedzi, nie będę brał udziału we właściwej części dyskusji, ponieważ poziom prowadzenia jej przez Ciebie i poziom przytaczanych argumentów "przeciw" nie przekonuje mnie do tego. Będę raczej jak wredna hiena czekał na kolejną kosmiczną bzdurę do której będę mógł się przyjebać.
Skoro nie masz zamiaru brać udziału we właściwej części dyskusji to nic nie pisz (gdyby to było inne forum, dostałbys BANa za pisanie nie na temat).

Czekaj sobie na co chcesz i przyjebuj się do czego chcesz. Jestes mi od teraz zupełnie obojętny.
METAL IS FOREVER!

NIezły czat
MegaCzyrak napisał(a):Skoro nie masz zamiaru brać udziału we właściwej części dyskusji to nic nie pisz (gdyby to było inne forum, dostałbys BANa za pisanie nie na temat).
Takoz i ty.

MegaCzyrak napisał(a):Czekaj sobie na co chcesz i przyjebuj się do czego chcesz. Jestes mi od teraz zupełnie obojętny.
Ojej, naprawdę? Tak mi przykro... Nie będziemy przyjaciółmi?

ale spinka panowie wrzuccie aco i dajcie sobie na luz
mozesz miec twarde lawki,
ja mam miekkie skory.

XdkyX napisał(a):wrzuccie aco
...eeee?

[Obrazek: acodin_150.jpg]

Niestety nie znalazlem obrazka tabletek. Normalnie jest to lek przeciwkaszlowy, ale jego prawdziwe dzialanie uaktywnia sie po polknieciu okolo 2 listkow

Kurwa, chyba za stary jestem na takie nowinki. Za moich czasów wpierdalało się 30 Aviomarinów.

Książę 2 napisał(a):Kurwa, chyba za stary jestem na takie nowinki. Za moich czasów wpierdalało się 30 Aviomarinów.
Widać, że ładnie Ci już zjechały banie Laughing
METAL IS FOREVER!

Po twoim przypadku widać raczej, że wiekszy wpływ to ma na drugie pokolenie.
Ojciec musiał ostro zasuwać, co?

MegaCzyrak napisał(a):Szkoda, że nie wychodzi Ci to ośmieszanie.
klocilbym sie z tym, wychodzi mu to bardzo dobrze ;P patrząc obiektywnie stwierdzam, że się pogrążasz z posta na post ;P

Książę 2 napisał(a):Po twoim przypadku widać raczej, że wiekszy wpływ to ma na drugie pokolenie.
Ojciec musiał ostro zasuwać, co?
Twój z pewnością ostro zasuwał

Cytat:klocilbym sie z tym, wychodzi mu to bardzo dobrze ;P patrząc obiektywnie stwierdzam, że się pogrążasz z posta na post ;P
Taa... Crying or Very Sad

Pierdolnij się w łeb Surprised
METAL IS FOREVER!

Książę 2 napisał(a):Kurwa, chyba za stary jestem na takie nowinki. Za moich czasów wpierdalało się 30 Aviomarinów.

jest jeszcze tussipect
mozesz miec twarde lawki,
ja mam miekkie skory.
Wątek zamknięty