• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Psy Wojny

N ot wogule o zespolach
I will come back to you ]XD
Odpowiedz

Bardzo szybko zdanie zmieniasz Wink
Odpowiedz

Pearl napisał(a):Bardzo szybko zdanie zmieniasz Wink

Pearl.. daj spokoj czlowiekowi noo Big Grin Big Grin Big Grin
Odpowiedz

Noo ... Dobra Big Grin
Odpowiedz

Ej ja nie znam tej kapeli ,wiecie nie chce być sęp ,raz tak zrobilem i wypaliło ,może i ujdzie drugim razem. Nie moge znaleźć w p2p ,żadnych piosenek ,wieć litościwych ludzi ,prosze o wyłanie jakiejś mp3 tego zespołu na mojego maila. Adres na dole

Z gory THX

Zapomniałem dodać że moge odwdzięczyć sie jakimiś ciekawymi kawałkami Laughing
Się jara dziewczynko .sie jara chłopaku to czysta maryha bez odoru maku ,bez odoru wojny o zajebistym smaku ,włoszczyzna holandii o mistrzowskim zapachu !!
Odpowiedz

Zrobię tak jak doradziła mi hier_kommt_die_sonne Smile Wrzucę to na serwerek i linka tu właduję Wink To znaczy ... Spróbuję to zrobić Rolleyes
Odpowiedz

Bardzo mnie to cieszy Laughing no a poza tematem jak wrzucić utworki zespołu na server (wiem głupie pytanie) Laughing
Się jara dziewczynko .sie jara chłopaku to czysta maryha bez odoru maku ,bez odoru wojny o zajebistym smaku ,włoszczyzna holandii o mistrzowskim zapachu !!
Odpowiedz

Na yousendit.com Rolleyes
Odpowiedz

ok dzieki ,ale zrobie to jutro bo ide z kumplami poszlajać sie po zadupiu Laughing narazie Rolleyes
Odpowiedz

No to tak pojedyńczo będę dawała Smile
Piosenka pt. 'Sam' Nie zrażajcie się początkiem, bo dość dziwny Wink Miłego słuchania.
http://s31.yousendit.com/d.aspx?id=0K8W2...CTCEEBJQX6
Odpowiedz

Pearl napisał(a):Nie zrażajcie się początkiem, bo dość dziwny Wink

Co ty gadasz początek jest zajebisty ,no i całkiem fajny wokal Rolleyes Dożuć jeszcze troche
Odpowiedz

No ja nie powiedziałam, że zły tylko, że dziwny. A że coś jest dziwne to nie znaczy, że beeee Wink Wokal super Big Grin Dorzucę, dorzucę, ale nie teraz, bo nie mam czasu zbyt Smile
Odpowiedz

Bardzo mnie to cieszy Laughing
Odpowiedz

Kolejna piosenka pt. 'Maryś'. Wsłuchajcie się w tekst, bo rozwala Big Grin Jakby co to mogę go napisać Smile
http://s5.yousendit.com/d.aspx?id=3VISDJ...2WBN2FA5G2
Odpowiedz

Pearl, Ty pewnie dzisiaj na koncercie Psów? ; ) Może gdybym lepiej znał ten zespół też bym się wybrał, ale w sytuacji, gdy słyszałem jeden kawałek, nie chciało mi się tłuc do Jastrzębia. Kiedy będziesz napisz jak było ; ).
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości