- Liczba postów:
- 14
- Liczba wątków:
- 0
- Reputacja:
-
0
N ot wogule o zespolach
I will come back to you ]XD
- Liczba postów:
- 116
- Liczba wątków:
- 4
- Reputacja:
-
0
Ej ja nie znam tej kapeli ,wiecie nie chce być sęp ,raz tak zrobilem i wypaliło ,może i ujdzie drugim razem. Nie moge znaleźć w p2p ,żadnych piosenek ,wieć litościwych ludzi ,prosze o wyłanie jakiejś mp3 tego zespołu na mojego maila. Adres na dole
Z gory THX
Zapomniałem dodać że moge odwdzięczyć sie jakimiś ciekawymi kawałkami
Się jara dziewczynko .sie jara chłopaku to czysta maryha bez odoru maku ,bez odoru wojny o zajebistym smaku ,włoszczyzna holandii o mistrzowskim zapachu !!
- Liczba postów:
- 116
- Liczba wątków:
- 4
- Reputacja:
-
0
Bardzo mnie to cieszy

no a poza tematem jak wrzucić utworki zespołu na server (wiem głupie pytanie)
Się jara dziewczynko .sie jara chłopaku to czysta maryha bez odoru maku ,bez odoru wojny o zajebistym smaku ,włoszczyzna holandii o mistrzowskim zapachu !!
- Liczba postów:
- 116
- Liczba wątków:
- 4
- Reputacja:
-
0
ok dzieki ,ale zrobie to jutro bo ide z kumplami poszlajać sie po zadupiu

narazie
- Liczba postów:
- 116
- Liczba wątków:
- 4
- Reputacja:
-
0
Pearl napisał(a):Nie zrażajcie się początkiem, bo dość dziwny 
Co ty gadasz początek jest zajebisty ,no i całkiem fajny wokal

Dożuć jeszcze troche
- Liczba postów:
- 116
- Liczba wątków:
- 4
- Reputacja:
-
0
Bardzo mnie to cieszy
- Liczba postów:
- 3,190
- Liczba wątków:
- 61
- Reputacja:
-
0
Pearl, Ty pewnie dzisiaj na koncercie Psów? ; ) Może gdybym lepiej znał ten zespół też bym się wybrał, ale w sytuacji, gdy słyszałem jeden kawałek, nie chciało mi się tłuc do Jastrzębia. Kiedy będziesz napisz jak było ; ).