• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Prośba o pomoc...

http://allegro.pl/show_item.php?item=72871837

Chciałem prosić wszystkich o porozsyłanie tego linku znajomym. Może znajdzie się osoba, która bedzie miała odpowiednie warunki do zaopiekowania się tym psem.
Odpowiedz

Sad Sad Sad biedny piesek!!! Crying or Very Sad

Już dałem ten link na opis GG a jutro porozrzucam po innych forach
Odpowiedz

No ja Was proszę ... Wiecie jakby było najlepiej dla tego psa? Uśpić go. Po co ma się męczyć?
Odpowiedz

Jakby Ci się zdarzyło stracić nogę lub rękę w wypadku, mogłabyś normalnie funkcjonować, a jedynym mankamentem byłby brak jednej kończyny to też byś poprosiła o eutanazję?
Odpowiedz

Pearl napisał(a):No ja Was proszę ... Wiecie jakby było najlepiej dla tego psa? Uśpić go. Po co ma się męczyć?
Wiesz co? Pomyśl, zanim coś napiszesz...
[Obrazek: bustersMini.jpg]
Odpowiedz

Pearl napisał(a):No ja Was proszę ... Wiecie jakby było najlepiej dla tego psa? Uśpić go. Po co ma się męczyć?

No nie wiem,chcialbys zeby po amputowaniu Ci nogi,i tylu przezyciach - poddano Cie eutanazjii ?
Odpowiedz

No własnie to samo już wcześniej napisałem... ale skończcie te ataki, nie po to zakładałem ten temat.
Odpowiedz

Sorki,dalem odpowiedz,jak jeszcze twojej odpowiedzi nie bylo , bo w dosyc podobnym czasie byla napisana...
Odpowiedz

Pearl myślałam, że jesteś mądrzejsza.Pies może jeszcze pożyć parę lat na emeryturze, szczęśliwie pożyć. Swoich dziadków też byś uśpiła? Gdyby jeszcze byli ''na chodzie''?
Taki strach odczuwa się patrząc w mrok i widząc tam coś, co przymierza się, by cię pożreć

[Obrazek: 482c918c35ffee755d8c200b0b956109.jpg]
Odpowiedz

Chodzi mi o to, że się męczy tymi ciągłymi 'przeprowadzkami'. Nigdzie go nie chcą, a jednak pies ma jakieś tam uczucia. A zresztą nieważne. Widzę, że się nie zrozumieliśmy do końca.
Odpowiedz

Co, Pearl dobrze mowi :!: a wy wielcy obroncy pieska biadolicie zeby mu takie szczescie zalatwic, to sami go przygarnijcie. Najlepiej tak wciskac cos komus, samemu siedzac dupa i plotkujac. A pies zyje i to jest powazna sprawa. Albo konkretne przygarniecie, albo uspienie, bo posredni wybor jest tylko dla niego meczarnia.
m a s t e r s o f m e t a l, a g e n t s o f s t e e l !
Odpowiedz

sliczny pies... gdybym podyskutowała ze starymi moze by,m go wziela ale niesety jestem uczulona na siersci zwierząt.. serce sie kraja jak widzi sie takie zwierzeta Crying or Very Sad
Odpowiedz

Statekx, gdyby nie sytuacja mieszkaniowa, tryb życia i już i tak spory zwierzyniec w domu (w tym 2 małe psy) to już bym go adoptował. Temat założyłem po to, żeby info dotarło do jak największej liczby osób i żeby udało się znaleźć odpowiedzialnego właściciela. Zamiast prowadzić bezmyślne dyskusje o eutanazji roześlijcie poprostu ten link do ludzi, którzy mogą pomódz. To nic nie kosztuje.
Odpowiedz

statek nie pierd*ol. Mam 3 psy, dwa przygarnięte, jeden się urodził z 'przypadkowego związku'. Inny przygarnięty jest u dziadków. Zresztą takim nie warto się tłumaczyć Tongue
Taki strach odczuwa się patrząc w mrok i widząc tam coś, co przymierza się, by cię pożreć

[Obrazek: 482c918c35ffee755d8c200b0b956109.jpg]
Odpowiedz

No ja bym bardzo chętnie wzięła, ale mam już 2 psy, z czego jedne też po przejściach - najpierw został oddany przez swoją pierwszą rodzinę, a potem wpadł pod pociąg, ale jakimś cudem tylko obcięło mu ogon i trochę poharatało.
Sleep all day.
Party all night.
Never grow old.
Never die.
Odpowiedz