09-18-2005, 01:02 PM
goofi napisał(a):Primus... primus ...primus hmmmm cos tam mam na kompie ale jeszcze nie sluchalam, tylko jakas jedna piosenka mi sie kiedys obila o uszy... ujdzie w tloku...Grzeszysz goofi
goofi napisał(a):Primus... primus ...primus hmmmm cos tam mam na kompie ale jeszcze nie sluchalam, tylko jakas jedna piosenka mi sie kiedys obila o uszy... ujdzie w tloku...Grzeszysz goofi
Pearl napisał(a):goofi napisał(a):Primus... primus ...primus hmmmm cos tam mam na kompie ale jeszcze nie sluchalam, tylko jakas jedna piosenka mi sie kiedys obila o uszy... ujdzie w tloku...Grzeszysz goofi
Hair of the dog napisał(a):primus jest 100 razy bardziej kreatywny od metalu.
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Tomash napisał(a):Nie no... macie problemy, przecież gitarowy Primusa grał w Possessed, a Claypool miał propozycje grania w Metallice, więc ten zespół jednak jest zwiąany z metalem, więc gadki typu "jest kreatywniejszy od metalu" są troszku nielogiczne.
Nevermore napisał(a):Tomash napisał(a):Nie no... macie problemy, przecież gitarowy Primusa grał w Possessed, a Claypool miał propozycje grania w Metallice, więc ten zespół jednak jest zwiąany z metalem, więc gadki typu "jest kreatywniejszy od metalu" są troszku nielogiczne.
racja, ale chce zeby mi dzieciaczek wytlumaczyl co rozumie przez bardzie kreatywny, dlaczego metal kreatywny nie jest i co ma kreatywnosc do jakosci muzyki.
Nevermore napisał(a):racja, ale chce zeby mi dzieciaczek wytlumaczylPodejrzewam, że DZIECIACZEK jest starszy od Ciebie
goofi napisał(a):Primus... primus ...primus hmmmm cos tam mam na kompie ale jeszcze nie sluchalam, tylko jakas jedna piosenka mi sie kiedys obila o uszy... ujdzie w tloku...