11-28-2004, 03:05 PM
metallgirl napisał(a):a nitghtwish to nie gothic przypadkiem????
Nie, to nie gotyk przypadkiem,..
metallgirl napisał(a):a nitghtwish to nie gothic przypadkiem????
LCF napisał(a):Power metal to muza o pedalskich rycerzach, smokach i ksiezniczkach. Wokale (a raczej falsety) mlodych mezczyzn bez jaj (a kazdy taki sam) oraz debilne teksty w nieudolny sposob kalkujace Tolkiena i innych tworcow fantasy. Muzycznie nie byloby tak calkiem najgorzej, gdyby nie panoszaca sie tandeta
Porownanie tego do thrashu jest obraza dla tego drugiego. A Manowar to power jak nic, no chyba ze ktos tam sie obrazi to niech bedzie ze to slabiutki heavy
metallgirl napisał(a):Ja tez sie z wami chlopaki zgadzam.Nie wiedze nic nadzwyczajnego napisac piosenke o krolu Artorze,o okroglym stolu i jego lasceZ tym że Nightwish to nie power,i nie podobaja mi sie np.oster riffy z wyciem do ksiezyca,jak lecial Nightwish raz w TV.To moja mama powiedziala,ze pewnie to komputer tym steruje,chociaz zar sie zgodzilam z mama
...Skomponuje piosenke o kotku,ze cos tam wlazl na plotek w wersji angielskiej i zawyje do ostrych riffow,nikt sie nie polapie,ze to cover,nawet pomysla ,ze moze jakis nowy zwespol,moze nightinthewc
DeMoN.|. napisał(a):metallgirl napisał(a):Ja tez sie z wami chlopaki zgadzam.Nie wiedze nic nadzwyczajnego napisac piosenke o krolu Artorze,o okroglym stolu i jego lasceZ tym że Nightwish to nie power,i nie podobaja mi sie np.oster riffy z wyciem do ksiezyca,jak lecial Nightwish raz w TV.To moja mama powiedziala,ze pewnie to komputer tym steruje,chociaz zar sie zgodzilam z mama
...Skomponuje piosenke o kotku,ze cos tam wlazl na plotek w wersji angielskiej i zawyje do ostrych riffow,nikt sie nie polapie,ze to cover,nawet pomysla ,ze moze jakis nowy zwespol,moze nightinthewc
Atreju napisał(a):To żart prawda? Powiedz, że to żart... :?skoro nalegasz ..
LCF napisał(a):Milka2 swieta ci zaszkodzily, idz troche otrzezwiej, a jak wrocisz to sklec jakiegos niedebilnego posta.też tak myśle, to co napisałeś to nieprawda, od kiedy children of bodom grają power??
seth napisał(a):kto slucha power metalu ... zespoly typu Nightwish, Within Temptation ...
pzdr