- Liczba postów:
- 645
- Liczba wątków:
- 30
- Reputacja:
-
0
No chciałbym to zobaczyć, tak na poprawe humoru...
Może i nie jestem bystry, ale zajebać potrafię !!
- Liczba postów:
- 23
- Liczba wątków:
- 1
- Reputacja:
-
0
Co sie stalo z Arion? Czemu tak dawno nic nie pisze? A ja mam pomysl na taki skurzany plaszcz ze stojacym kolniezem takim wiekszym i ciagnacy sie po ziemi troche no i oczywiscie caly czarny. I sie tylko zastanawiam ile by mnie kosztowalo uszycie takiego plaszcza
ave
Bezchmurne niebo strzaskały pioruny pełne złowrogiej mocy,wkrótce świat cały odczuje przerażającą potęge nocy...
- Liczba postów:
- 35
- Liczba wątków:
- 7
- Reputacja:
-
0
Ja teraz zapłace za długi płaszcz na zime z flauszu ok 250-350zł. Chyba zbyt drogo nie wychodzi. Demon rozejrzyj sie czy ktoś Ci tego na zamówienie nie uszyje, kup material i można sie zabierać ^^
Deep in the black eyes a smile filled with mystery comes across your face
gaze upon the cries flowing with the pain...
- Liczba postów:
- 23
- Liczba wątków:
- 1
- Reputacja:
-
0
Kamui Sorki, ale niekapuje. Z czego ty chcesz uszy sobie ten plaszcz? Co to jest "flausz"?
ave
Bezchmurne niebo strzaskały pioruny pełne złowrogiej mocy,wkrótce świat cały odczuje przerażającą potęge nocy...
- Liczba postów:
- 143
- Liczba wątków:
- 2
- Reputacja:
-
0
A ja właśnie niedawno kupiłem sobie średnio długi (do połowy łydek) płaszcz na zimę z miękkiej skóry za 90 zł
Ale nadal poszukuję jakichś wykrojów żeby uszyć sobie coś lekkiego na przyszłe lato. (Do krawca nie pójdę bo po pierwsze na pewno nie zrozumie o co mi chodzi, po drugie za dużo kasy weźmie, a po trzecie nie będę miał wtedy satysfakcji, że sam zrobiłem

... maszyna w domu jest to trzeba wykorzystac

)
Cytat: i ciagnacy sie po ziemi troche
odradzam. Trzeba będzie codziennie czyścić co na dłuższą metę jest upierdliwe
Wszystkich wierzących w telekinezę proszę o podniesienie mojej ręki.
- Liczba postów:
- 23
- Liczba wątków:
- 1
- Reputacja:
-
0
Ale on bedzie tak leciutko chaczacy o chodnik, nie ze bedzie sie ciagnol za mna na 2 metry

A nawet jak bym mial czyscic to warto dla takiego efektu

Arion to co morzesz polecic ze sredniowiecznych kreacji cos dla chlopaka (moze znasz sie jeszcze na gotyckich) fajnie by bylo jakbys przyslala na e-mial jakies fotki rzeczy ktore zrobilas.
ave
- Liczba postów:
- 35
- Liczba wątków:
- 7
- Reputacja:
-
0
250? Nieźle ja płace za material i ok 100-150 za uszycie. A co do płaszczy ciagnących sie po ziemi, efekt fajny, ale niewiele zmieni sie jeśli bedzie nieco ponad kostki i ułatwi życie. Z opowieści znajomych wiem co oznacza płaszcz do ziemi i wiem ze trza uważać a zwłaszcza na stromych schodach
- Liczba postów:
- 14
- Liczba wątków:
- 3
- Reputacja:
-
0
Nie polecam płaszczy ciągnących się po ziemi szczególnie skórzanych. Szybko się niszczą - wiem z doświadczenia mojej koleżanki.
- Liczba postów:
- 35
- Liczba wątków:
- 7
- Reputacja:
-
0
Znalazlem w necie fajną stronkę

Dużo osób mówiło coś o płaszczach z matrixa, ubiorze kleryka z Equlibrium czy płaszczu Vasha z Triguna. Wszystko na tej stronie, można sobie pooglądać
http://www.abbyshot.com/products/pg-sunstalker2.php