05-24-2007, 02:13 PM
Nudzilo mi sie dzisiaj jak cholera i zaczalem czytac temat "Post dnia", a na skutek tego postanowilem zrobic taki oto konkurs
Wybralem najlepsze moim zdaniem posty z tamtego tematu na razie pierwsze 10 stron), jesli uwazacie ze czegos tu brakuje, to dodawajcie, zrobimy tutaj greatest hits
POST 1:
POST 2:
POST 3:
POST 4:
POST 5:
POST 6:
Wybralem najlepsze moim zdaniem posty z tamtego tematu na razie pierwsze 10 stron), jesli uwazacie ze czegos tu brakuje, to dodawajcie, zrobimy tutaj greatest hits
POST 1:
Cytat:Słucham Z Black Metalu to co misie podoba i nie zwracam uwagi na to czy jest komercyjne słucham zespołów począwszy od Cradle Of Filth kończących sie na lodowych klimatach takich kapel jak np.SatYricon czy też Carpathian Forest BLACK METALE TRZYMAJMY SIĘ RAZEM I NIEZWARZAJCIE UWAGI NA TO ŻE KTOŚ SŁUCHA KOMERCYJNEGO BLACK'U CZY TERZ UNDERGRANDOWEGO Cool
POST 2:
KelThuz napisał(a):Nuillnac napisał(a):To ja wam powiem. Otóż, moi mili, Varg jest hipokrytą, poniewaz ściął włosy i czesze teraz swoją blond fryurkę na boczek. Zdradził ideały mrocznego black metalu i wraz z warkoczykami, które znamy ze zdjęć robionych w czasie jego procesu, stracił równiez swoją aryjskość !
ale pierdolisz:
teraz ma zdecydowanie bardziej true wygląd, ponieważ zapuszczając brodę, wzorował się na samym Wszebądzie!
POST 3:
Cytat:Acrid o Scully:
Cytat:
Odezwala sie ta, co zmienia fiuty czesciej niz bielizne, pff.
POST 4:
Cytat:Witam wszytskich Nazywam sie Kuba i mieszkam w Szczecinie ... uwielbiam rysowac prjekty graffów ... narazie tylko na kartce. Luie sluchac wszelkiej muzyki jak np. Hip-hop, D`n`B, 2step, House, Break, Metal i jego odmiany, White power(a w szczegolnosci Honor)
Pozdrawiam
POST 5:
Cytat:Witam wszystkich gotów, metali, punków i tym podobnych (oprócz skinów) . Mieszkam w mały mieście zwanym Koninem. Kocham metal, rock, techno i muzykę klasyczną lol . Uwielbiam sztukę-kulturę metalową wymieszaną z gothowom. Nienawidzę rasizmu, antysemityzmu, komunizmu (w tym socjalizmu) i nazizmu (w tym faszyzmu). No i to by było na tyle⌠all
POST 6:
aXe Rose napisał(a):A oto wrzut, który mnie pozytywnie rozwalił:
Nevermore napisał:
Patyk napisał:
...ale jaja!
tak powiedzial twoj stary do twojej starej jak sie przed nim rozebrala. Confused