• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

POST WSZECHCZASOW

Nudzilo mi sie dzisiaj jak cholera i zaczalem czytac temat "Post dnia", a na skutek tego postanowilem zrobic taki oto konkurs
Wybralem najlepsze moim zdaniem posty z tamtego tematu na razie pierwsze 10 stron), jesli uwazacie ze czegos tu brakuje, to dodawajcie, zrobimy tutaj greatest hits

POST 1:

Cytat:Słucham Z Black Metalu to co misie podoba i nie zwracam uwagi na to czy jest komercyjne słucham zespołów począwszy od Cradle Of Filth kończących sie na lodowych klimatach takich kapel jak np.SatYricon czy też Carpathian Forest BLACK METALE TRZYMAJMY SIĘ RAZEM I NIEZWARZAJCIE UWAGI NA TO ŻE KTOŚ SŁUCHA KOMERCYJNEGO BLACK'U CZY TERZ UNDERGRANDOWEGO Cool

POST 2:

KelThuz napisał(a):
Nuillnac napisał(a):To ja wam powiem. Otóż, moi mili, Varg jest hipokrytą, poniewaz ściął włosy i czesze teraz swoją blond fryurkę na boczek. Zdradził ideały mrocznego black metalu i wraz z warkoczykami, które znamy ze zdjęć robionych w czasie jego procesu, stracił równiez swoją aryjskość !

ale pierdolisz:
[Obrazek: varg_vikernes.jpg]

teraz ma zdecydowanie bardziej true wygląd, ponieważ zapuszczając brodę, wzorował się na samym Wszebądzie!

POST 3:

Cytat:Acrid o Scully:
Cytat:
Odezwala sie ta, co zmienia fiuty czesciej niz bielizne, pff.

POST 4:
Cytat:Witam wszytskich Nazywam sie Kuba i mieszkam w Szczecinie ... uwielbiam rysowac prjekty graffów ... narazie tylko na kartce. Luie sluchac wszelkiej muzyki jak np. Hip-hop, D`n`B, 2step, House, Break, Metal i jego odmiany, White power(a w szczegolnosci Honor)

Pozdrawiam

POST 5:

Cytat:Witam wszystkich gotów, metali, punków i tym podobnych (oprócz skinów) . Mieszkam w mały mieście zwanym Koninem. Kocham metal, rock, techno i muzykę klasyczną lol . Uwielbiam sztukę-kulturę metalową wymieszaną z gothowom. Nienawidzę rasizmu, antysemityzmu, komunizmu (w tym socjalizmu) i nazizmu (w tym faszyzmu). No i to by było na tyle… all

POST 6:

aXe Rose napisał(a):A oto wrzut, który mnie pozytywnie rozwalił:
Nevermore napisał:
Patyk napisał:
...ale jaja!

tak powiedzial twoj stary do twojej starej jak sie przed nim rozebrala. Confused
Odpowiedz

Hej, a ten? Wink

selbsmord napisał(a):
Scully napisał(a):{argument ad hominem na mój temat}
selbsmord napisał(a):a ta mroczna gotka i tak pieprzy głupoty
chyba się odetnę od hejwi/traszu i zacznę gotyk uwielbiać, bo to lepiej pasuje do mojego wizerunku Surprised

wiesz chyba jednak nie bo patrząc na twoje zdjęcie to mi na myśl przychodzi Kaja Paschalska i jej "Chinka Czikulinka" więc może na taką branże się zdecyduj Big Grin
Odpowiedz

Ten z Chinką zamiata Big Grin
[Obrazek: nile_logo.jpg]
Odpowiedz

Cytat:Acrid o Scully:
Cytat:
Odezwala sie ta, co zmienia fiuty czesciej niz bielizne, pff.
haha ;D
Odpowiedz

No to się Acridowi wybitnie udało, mój faworyt ;D.
Odpowiedz

Laughing Laughing Laughing Dokładnie. Post wszechczasów jak nic Big Grin
Odpowiedz

strony 11-20

POST 7:

Jałokim napisał(a):
Otter napisał(a):Nie, różnice wynikają z faktu że masz chuya zamiast mózgu. :?
wole mieć chója zamiast mózgu niż mózg zamiast chója :*

POST 8:

Dance Of Death napisał(a):
Krzychun napisał(a):I znowu komus sie wydaje ze pentagram jest symbolem diabla albo ma cos wspulnego z metalem(jako muzyką).

Ty to powiedziałeś... wiec chyba mówisz za siebie, ale jesli chodzi o mnie to pentagram znaczy tyle co szatan czyli nic... bo ani jedno ani drugiego tak naprawde (fizycznie) nie ma...

POST 9:

Dance of Death napisał(a):Jest to typowy przejaw wartościowania zespołow i niemania własnego gustu.

i jego kontynuacja:

Vomitor napisał(a):Ależ zaraz, zaraz... nasz bohater poczuł się zobowiązanym do poprawienia zaistniałej nieścisłości.... oto i nowa wersja postu:

breakdance napisał(a):Jest to typowy przejaw wartościowania zespołow i mniemania własnego gustu.

Kurwa, tytuł imbecyla forumowego nr jeden jak w pysk strzelił Big Grin Big Grin Big Grin Laughing Laughing

POST 10:

Vomitor napisał(a):
Nightal napisał(a):
Vomitor napisał(a):Masz może na myśli podpisy dance_of_death pod jego postami? Wink
Dobrze wiesz co mamy na myśli. Jak dla mnie prezentujecie ten sam poziom co DaD... o ile nie gorszy Tongue

Wiesz co.... ręce człowiekowi opadają, w zasadzie pierwszym spostrzeżeniem jakie mi się nasunęło było sformułowanie określające nagłe odejście kogoś, tudzież pójście sobie, wyrażone w trybie rozkazującym ale się wstrzymałem bo momentami, czytając Twe wypowiedzi wydawało mi się, żeś w miarę rozsądny człowiek.

Wyobraź sobie, że nie wiem co macie na myśli, bo w mym mniemaniu chodzi poprostu o to, że koleś taki jak dance może sobie w podpisie wystawić zwrot "jebać vomitora" i wszystko jest w porządku, ale już jeśli zły vomitor się odezwie to jest bee i wogóle... Nie wspomnę już o łamaniu zasad forumowych przez innego osobnika w dyskusji ze mną, nagminnie używającego zwrotów ordynarnych pod mym adresem, a którego moderatorzy się najwyraźniej boją, absolutnie dygocąc jak liśc na wietrze na samą myśl zwrócenia mu uwagi. Także bawią mnie w swej żałości teksty sugerujące jakobym to ja przeginał pałę w kontekście faktów wyżej wspomnianych. Nie .. sorry czytam jeszcze raz twą odpowiedz i muszę to powiedzieć:

Cytat:Jak dla mnie prezentujecie ten sam poziom co DaD... o ile nie gorszy Tongue

spierdlaj.

POST 11:

metallgirl napisał(a):P.S. A co to jest wszebąd??

POST 12:

hegemon88 napisał(a):
Calvaria napisał(a):W glowie rodzi mi sie idea serwisu promujacego rzeczy zwiazane ze scena brutalnego grania. Mam tu na mysli death metal, grind i dobry, nieleśny black metal. Charakter strony ma byc przede wszystkim informacyjny. Opisy wartych uwagi kapel, koncertow, zinow, wydawnictw. Duzo newsow. Po prostu promocja inicjatyw zwiazanych z tematem. Jesli ekipa sie znajdzie to moze tez jakies wywiady czy recenzje ale do tego potrzeba redaktorow bo sam nie dam rady robic wszystkiego. Dlatego zwracam sie do Was o pomoc. Jesli jest ktos chetny do wziecia udzialu w taki przedsiewzieciu niech pisze na jacek@pieklo.org albo PW. Przyda sie kazda, nawet najmniejsza pomoc. Podeslany od czasu do czasu news, opis ciekawej kapeli itd. Czekam tez na wszelkie uwagi i sugestie dotyczace pomyslu. Pozdrawiam!
W zasadzie bym sie zglosil ale masz chujowy adres mailowy, wiec mowie ci wypierdalaj!

NIE INACZEJ!!!

POST 12:

Cytat:tak, najpeirw zasadziłem panience, po czym dla porównania przerzuciłęm pyte przez bark i wepchałem ją sobie między poślady
Odpowiedz

Cytat:ja otwarcie przyznam ze nosze się jak typowy szatanista - na czarno + pieszczochy, ale w sobie mam tez duzo z punka (bunt), zwykłym melodyjnym rock'n'rollem nie pogardze, jak hipisi miłuje peace, a jakoś się nie faworyzuje z tym...
http://forum.rockmetalshop.pl/viewtopic....&highlight=
Odpowiedz

miłuje peace 8)
BLOOD SUGAR SEX MAGIK - the best thing since bread came sliced
[Obrazek: redpapryczkipk7.jpg]
Odpowiedz

21-25:

Post 13
Angelique napisał(a):ok warsadal Very Happy Embarassed wcale się nie gniewam, cieszy natomiast mnie to, iż sam doszedłeś do takich wniosków! Exclamation Jak powszechnie wiadomo jestem mocno kontrowersyjną postacią tego forum i albo sie mnie kocha, albo nie nawidzi Very Happy Laughing nikt natomiast nie przejdzie koło mnie obojętnie... I jeszcze jedno: jestem chyba pierwszą kobietą która zmieniła oblicze tego fora, prowadząc zażarte, zaciekłe, burzliwe polemiki bez cienia ogródek z innymi użytkownikami!!! Exclamation Jestem chyba pierwszą osobą która tak poza tym osmiela się zarzucić każdemu jego niedoskonałości, nie boi się także opowiedzieć sprzeciwu przeciw zbędnym artykułom na ,,koszulki.pl'', a na koniec (może najważniejsze) rzuciła otwarta walkę przeciw wszelkim objawom głupoty i kinderstwa...!!!! Nie to żebym sie chwaliła... ale taka jest prawda! Embarassed Cool Embarassed

Post 14
Szyszak napisał(a):
Vomitor napisał(a):Kupy są bardziej mroczne i trv. ślinotok jest dla pozerów, nie inaczej.

NIE INACZEJ! Sam wielki ksiaze mroku i ciemnosci Dhampr masturbowal sie w "melancholijnym zapachu fekaliow"! AVE SORROW OF ROSES!

Heh, brakuje mi tamtych czasow.

Post 15
ZenithalMan napisał(a):
Patyk napisał(a):
Vomitor napisał(a):
forumowy przygłup napisał(a):tego sie nie da czytać... ksiązki w szkole sie łatwiej czyta niz te twoje madrosci...

Wobec niepodważalnego faktu twego zatrzymania się na poziomie edukacji w szkole podstawowej (który mieliśmy ci okazję nie tak dawno udowodnić) wnoszę o przyznanie ci racji. Albowiem książki które "czytasz" zapewne zawierają od 87-94% materiału ikonograficznego (obrazków).

Cytat:jebie pozorowaną inteligencją na odległość !!

Mało ludzi już udowodniło ci twą głupotę w rzeczowej dyskusji?

Necro Corectator napisał(a):3 godziny tego posta pisales?

To, że Ty byś pisał nie znaczy, że ja też. Pobiegłeś już po słownik wyrazów obych by zacząć pisać kolejną odpowiedź? A może już zacząłeś ją pisać? Wink

patyk napisał(a):Kiedy czytam twoje wypowiedzi to dochodze do wniosku ze nie dosc ze gowno wiesz o muzyce

Jak dotąd to tylko ja miałem ci to okazję udowodnić w rzeczowej dyskusji zakompleksiony gówniarzu. Zatem daruj sobie teskty nie mające pokrycie w argumentacji, czekam na przykłady postów z których wynika, że gówno wiem o muzyce pedale.

Cytat:to w dodatku jestes tepy.

twoja stara i twój stary, że cię zrobili. reszta jak wyżej.

pedał w dupę pchany napisał(a):Wracaj lepiej do sciagania kolejnych empetrojek Cradle of Filth zamiast sie tu "udzielac".

Wszystko ma swoje granice. Tym oklepany tekstem przesrałeś sprawę do reszty, raz za napisanie tego gówna z dyużych liter, dwa za imputowanie mi wspomnianej czynności z tym gównem związanej. Gwarantuję ci buraku zakompleksiony wpierdol gdzie tylko się da na tym forum bo przegięłeś pałę z tymi kredkami i to zdrowo.

Cytat:Kazda twoja wypowiedz nic nie wnosi do tematu badz jest bezuzyteczna.

Bezurzyteczne to są w społeczeństwie takie wypierdy jak ty, twoja stara, twoj stary i twoj pies. Będzie mnie gej od fanów kredek wyzywał...

Wszystko ladnie i pieknie, z tym ze moja wypowiedz dotyczyla cytatu uzytkownika Dance of Death a nie ciebie.Takze to co napisales jest bez pokrycia.Pzdr.

No comment Laughing

Post 16
aXe Rose napisał(a):
KelThuz napisał(a):tyle mam do powiedzenia forumowej gejozie:
[Obrazek: tfuckwithwszebad2gh.jpg]
Post wszechczasów? Smile

Post 17
Angel of death napisał(a):pytanie bylo gdzie nabijaqsz cwieki
Szyszak napisał(a):W napleta, dzieki czemu moja pala miazdzy pozerskie ryje i zostawia ich anusy w strzepach. KILL!
Odpowiedz

zdjęcie khiela i naplet talk rulz.
aaah te jego tró zbudowane łapki Tongue
Odpowiedz

Angelique - pamiętam jaj kontrowersyjna osobowość
a co do mojego typu, pozostanę przewidywalny, jako fan:

Cytat:[Obrazek: tfuckwithwszebad2gh.jpg]
flara z oka rządzi. Nie uważacie, że wyglada jak postać z kreskówki?
Odpowiedz

Książę napisał(a):Angelique - pamiętam jaj kontrowersyjna osobowość
a co do mojego typu, pozostanę przewidywalny, jako fan:

Cytat:[Obrazek: tfuckwithwszebad2gh.jpg]
flara z oka rządzi. Nie uważacie, że wyglada jak postać z kreskówki?

Ubrać go w fioletowe wdzianko, antenka na łeb i ten gej teletubiś jak w mordę strzelił.
Odpowiedz

zaraz coś wykombinuję, poczekaj
Odpowiedz

Książę napisał(a):zaraz coś wykombinuję, poczekaj

Ok czekam ;p;p może być ciekawie ;P
Odpowiedz