- Liczba postów:
- 1,828
- Liczba wątków:
- 11
- Reputacja:
-
0
Cytat:wypierdalać na zachód
]
We Włoszech, czy Francji odsetek podsłuchiwanych rozmów tel. jest wyższy niż w Rosji ;]
"All that's left to say is: Farewell"
- Liczba postów:
- 1,458
- Liczba wątków:
- 33
- Reputacja:
-
0
byłem, jestem i będę za tym, by kontrolerów tzw. skarbówki, nachodzących prywatne zakłady, rozstrzeliwywać na miejscu i nie bawić się w ceregiele z panstwem i jego aparatem wyzysku. Wolność wywalcza się lufami karabinów. Zagłodzić skurwysynów!
- Liczba postów:
- 178
- Liczba wątków:
- 0
- Reputacja:
-
0
No to teraz coś innego gatunku:
Chile: Generał Pinochet pozbawiony immunitetu
Sąd Najwyższy Chile pozbawił w piątek byłego wojskowego dyktatora Augusto Pinocheta immunitetu, otwierając drogę do oskarżenia go o łamanie praw człowieka i stosowanie tortur w więzieniu Villa Grimaldi.
"Został pozbawiony immunitetu" - powiedziało Reuterowi źródło sądowe po decyzji Sądu Najwyższego, podjętej na jego posiedzeniu w Santiago. Oznacza to, że 90-letni Pinochet może odpowiadać za łamanie praw człowieka, zabójstwa i tortury.
W latach 1974-77 w podległym tajnej policji więzieniu Villa Grimaldi poddano torturom tysiące ludzi. Były wśród nich obecna prezydent Chile Michelle Bachelet i jej matka, które później udały się na emigrację. (PAP)
- Liczba postów:
- 364
- Liczba wątków:
- 6
- Reputacja:
-
0
Ahaha, a niby najgłupszy był. Kurwa szacuken dla wiśniaka.
- Liczba postów:
- 364
- Liczba wątków:
- 6
- Reputacja:
-
0
Lewaku czy pozerze?
Kurwa nie ma bata. Im szybciej te 4 lata zlecą tym lepiej, potem zawsze można ich powystrzelać czy cuś. Zresztą chuj, teraz też można. Dajcie mi broń i bilet przez Toruń do Warszawy to załatwię parę spraw za jednym zamachem. Serio, mogę się poświęcić. Jestem absolutnie pewny, że jakieś 50% ludności postawi mi pomnik za zajebanie Rydzyka, a drugie 50% za zajebanie Kaczyńskich i Giertycha. Jeszcze by ogłosili raz do roku święto narodowe ku pamięci Św. Skinlessa :f
- Liczba postów:
- 1,945
- Liczba wątków:
- 9
- Reputacja:
-
-1
Tylko że te 50% polaków wybrało całą tą kadrę Rydzyka : P Pomyśl czasem.
- Liczba postów:
- 1,028
- Liczba wątków:
- 6
- Reputacja:
-
0
eeee... yyyy.... wytumacz mi bo ja nie rozumje. To trohe skomplikowane